بریم بخوابیم ---
امشب هم که به وقت اضافه نکشید --- خودمون وقت اضافه برگزار کردیم ---
شب خوش حسین و بقیه --- (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم بخوابیم ---
امشب هم که به وقت اضافه نکشید --- خودمون وقت اضافه برگزار کردیم ---
شب خوش حسین و بقیه --- (sm111)
معلومه منم دوس دارم تیم بزرگ قهرمان بشه ولی نه با بازی تخیلی و داوری و .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی 4 تا بازی با کرواسی مکزیک شیلی کلمبیا کرده تو یه دونش هم برتر نبوده چه یرا باید دوس داشته باشم بیاد بالا؟
من ایتالیا رو دوس دارم ولی وقتی تو 2 تا بازی رو هم نتونسته 3 تا موقعیت گل دشاته باشه چرا دوس داشته باشم به خاطر اسم بزرگش بیاد فینال؟
شبت اهورایی(sm19)(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- اسکای می گوید میلان والبونا و گریزمان را به عنوان گزینه های جایگزین در صورت عدم جذب ایتوربه در نظر دارد.
سیلوا که نیس نیمارم نباشه آلمان لهش میکنه (sm121)
برای اولین بار مجبورم طرفدار آلمان باشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم برزیل بیاد بالا آلمان اما حذف شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار هر کی از اون ور بیاد بالا هستم (sm120)
ایتوربه داره میاد یووه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام بس تخیلی شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دس به جیب شدین.بانک زدین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]