برای من همین که ملوان بیاد بالا کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازیم خیلی سرنوشت سازه
نمایش نسخه قابل چاپ
برای من همین که ملوان بیاد بالا کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بازیم خیلی سرنوشت سازه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساسا کلی گویی آفتِ زبانه !
گنجِ قارونِ فردین محصولِ 1344 یکی از انسانی ترین فیلم هایی که توی عمرم دیدم .
جهتِ اطلاعت میلاد : فیلمِ گنجِ قارون اقتباس نیست ! فقط اسمِ فیلم از شخصیت تاریخی یِ قارون ( پسر عمویِ موسی (پیغمبرِ یهود) ) بر داشته شده .
وقتی شخصا نمی خوای سینمایِ ایران رو قبول کنی دیگه بحث تمومه ! (sm10)
بنازم به این پستت صابر (sm19)
فیلم قدیم در امتداد شب (sm50)
داستان فیلم اقتباسیه از داستانی که احمد شاملو نوشته بود و قرار بود که فیلمنامه رو هم احمد شاملو بنویسه که نشد و از روی همون داستانی که احمد شاملو نوشته بود کارگردان فیلمنامه نوشت و همونم ساختننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فیلمبرداش گفته بود البته
من فیلم گنج قارون ندیدم پس نمیتونم در موردش نظر بدم ولی خیلی از فیلم ها رو دیدم بی شمار
اینکه میگی مذخرف و هیچی نداره قبل از انقلاب واقعا چیزی ندارم بگم بهت . فقط رفتار و فکر و عقیده ت کاملا غیر طبیعیه . همش نسنجیده در حرف میزنی .. (sm50)
نمیاد نمیاد نمیاد تا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 47 باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی پرسه کسی هـــی در چه حالی (sm50)