تو چرا نامحدود نگرفتی من هنوز نفهمیدم :| (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چرا نامحدود نگرفتی من هنوز نفهمیدم :| (sm120)
چقد خوب فیس امکان پاسخ دادن به یک کامنتو تو همون قسمت خودش فعال کرده
(sm120)چن بار بگن موقعی که من گرفتم شبانه رایگان بود برای سه ماه 30 تومن میدادم ! هر جوری چرتکه بندازی نا محدود عاقلانه نبود سرعت اینم نداره سرعت اونا پایین ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خب فکر کنم به صرفه تره ... البته صبر کن من ازمایش کنم بعد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حضور «سامی یوسف» در یک قطعه از این مجموعه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مشهد مخابرات نامحدودو برداشتن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ببین من الان برای art3زنگ زدم گفتم به این جدولشون اعتماد نکنم ولی گفت همونه تا 1.5 بازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زده ماهی 43 با اضافات میشه 45 ماهی 17 گیگ سرعت 1.5 مگ که برای سه ماه میشه 150 تومن 51 گیگ با این سرعت
من الان هر سه ماه 50 تومن میدم با حجم 8 گیگ با سرعت 4.5 وصلم 30 گیگ هم شبانه برای این دوره در کل میشه 38 گیگ 50 تومن با این سرعت
فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنم به تخته مخابرات اینجا واسه من جواب داده . من روزی دو تا سه گیگ دانلود میکنم درسته سرعت دانلود پایینه ولی خوبیش اینه نگران اتمام حجم و چرتکه انداختن که این فایلو الان بگیرم نگیرم نیستم. ماهی 24 تومن میاد رو قبض. تو یه هفته بیست و پنج فیلم برتر imdb رو با کیفیت 1080 دانلود کردم(sm59)نقل قول:
(sm2)البته بازم میگم این حدس منه ماهی 10 گیگ شبانه
(sm120)که اگر درس باشه اون اختلاف حجمو قیمتشو بیاریم بالای این سرویس من بشه 51 گیگ در کل میشه 102 هزار تومن بازم 50 تومن با نامحدود اختلاف داره سرعتم سه برابر اونه (sm120)
(sm194)خیلی مفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ها یادم نبود این 17 گیگ نوشته حداقلشه خب تا جایی که را بده دان کنی شاید از این سرویس معمولی بهتر بشه ولی سرعت و پولی که میدی دیگه قابل مقایسه نیس
گوشی تا سقف 300 تومن چی پیشنهاد میکنین؟!(sm120)
البته اگه گند نزنن بهش فعلا نامحدودو تو چند شهر حذف کردن. خیلی به صرفس.نقل قول:
11 دو کتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
سقفو ارتقا بده یکم (sm2)تو این رنج قیمت فقط هوآوی خوبه از برندای دیگه گوشی خوبی گیر نمیاد سیستم عاملشون قدیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش مستقیم مسابقات ِ حساس ُ فوتبال ساحلی کشور
گلسا پوش یزد - ملوان دانشگاه آزاد اسلامی بندر گز گلستان
فردا رآس ساعت 18:15 از شبکه ی بین المللی ورزش ( همزمان از شبکه قرآن و هیسپان )
میر لرد اینجا رو هم ببین:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها منو گیج کردن بالاخره چه کار کنم ؟ شاتل سرویس الیاس الان بگیرم دانلود شب رایگان هست یانه ؟
آرمین تو چی گرفتی نامحدود داره ؟ چقدره؟
واسه خودم نمیخوام...من X3 دارم 4ساله فعلا داره کار میکنه(sm120)
اگر تو بازار بود حدود 230-240 باید باشهنقل قول:
نبود این
(sm70)چیکا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیا دارم 70 تومن میدم ماهیانه ! 20 گیگ 10 مگ 2تا8 رایگان ... این art5 شو گرفتم گفت تا حدود 80 گیگ با سرعت واقعی دانلود دارین اگه زیاد شه بین 8 نفر شر میشه ...نقل قول:
دانلود من از تو بالاتره فکر کنم ... (sm172) اسیا شب میشه حدود 4 گیگ دانلود کرد ... اینجا امتحان میکنم ببینم کلا چقدر راه میاد باهام ...
شاتل داره شبانه باس پولشو بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا محدودم داره
در بیار هوا کن (sm2) بشین با اُشتُرَت تماشا کن (sm120)نقل قول:
نامحدود مخابرات اگه اونور فعاله هنوز اونو بگیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان اسیا دارم اما دارم رو یه خط دیگه شاتل art5 میگیرم
هر چقد پول بدی اش میخورینقل قول:
من عمرن همچی هزینه ای برای نت کنم
یادش بخیر بحث آسیاتک (sm2) ینی رئیس اومد اینجا از من قدردانی کرد (sm2)
ماهی چقدر باید بدی بابت دانلود رایگان 5 تومن ؟نقل قول:
نامحدود چقدر ؟
اوه اوه دارن مونو صدا موزنن(sm51) (sm155)
(sm50)
نامحدود شاتل گرونه ... بالای صدو بیسته فکر کنمنقل قول:
اره تنها بخوای هزینه کنی زیاده واسه نت خب ... ما خانوادگی مصرف میکنیم خانوادگی هم پرداخت (sm120)نقل قول:
اینا محدود چند تا سرویس داره با قیمتای مختلف وقتی الی میگه فرقی نداره پس هزینه هاش که با هم فرق داره جای چی حساب میشه ؟
نه ببخشید 512 نامحدود زده 93 تومن ولی واسه مصرف خونگی اصلا به صرفه نیس
سرویسهای نامحدود ویژه (ART)
سرویس سرعت دریافت تا (کیلوبیت بر ثانیه) سرعت ارسال تا (کیلوبیت بر ثانیه) ترافیک حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت قیمت (تومان) IP ART1 128 تا 1024 128 نامحدود ۱۱ ۲۸٫۰۰۰ Valid ART2 192 تا 1280 192 نامحدود ۱۳ ۳۶٫۰۰۰ Valid ART3 256 تا 1536 256 نامحدود ۱۷ ۴۳٫۰۰۰ Valid ART4 320 تا 2048 320 نامحدود ۲۲ ۵۳٫۰۰۰ Valid ART5 384 تا 2560 384 نامحدود ۲۶ ۶۳٫۰۰۰ Valid ART6 512 تا 3072 512 نامحدود ۳۷ ۹۳٫۰۰۰ Valid ART7 1024 تا 4096 1024 نامحدود ۱۳۲ ۲۲۰٫۰۰۰ Valid ART8 2048 تا 6144 1024 نامحدود ۲۶۵ ۴۰۰٫۰۰۰ Valid
چون نامحدوده میشه گفت سرعت ملاک نیست دیگه ... میشه هر موقع از روز که خواستی دانلودت رو انجام بدی ...