واقعا خریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبا و دخترونه.
رنگی بود بیتِر بود.(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا خریدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبا و دخترونه.
رنگی بود بیتِر بود.(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بس که نی نی دوست دارم از هرچی لباسو اینا خوشم بیاد میخرم(sm204)
دخترونه نیست (sm209)
ﺍﺑﻮﺍﻟﻤﻌﺎﻟﯽ ﮐﯿﮑﺎﻭﻭﺱ ﺑﻦ ﺍﺳﮑﻨﺪﺭ ﺑﻦ ﻗﺎﺑﻮﺱ ﺑﻦ ﻭﺷﻤﮕﯿﺮ
ﺍﮔﻪ ﺍﻻﻥ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺍﯾﻤﯿﻠﺶ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻠﯽ ﺑﻮﺩ:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد مرد!
داشتم رپ گوش میدادم بابام گفت :
این کیه صداش مثله صدای لوله بخاریه ...
گفتم : هیچکس
.
.
.
.
.
.
.
یدونه زد پس گردنم گفت به پدرت جواب سر بالا نده احمق بی تربیت
:))))))
آیا از موهای زائد خود رنج می برید!؟؟
چراتیغ؟
چرا لیزر؟
با مراجعه به بازار، و نگاهی به قیمتها ، همه پشمهایتان میریزد!:-d
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرده رو زنده کردن که هنر نیست.....
اگه می تونی من زنده رو بکش....
.
.
.
.
کل کل جنتی با حضرت عیسی....
یارو گفت میشه موبایل بدین زنگ بزنم شارژ تموم کردم؟ دستم ایفون بود ولی از جیبم ۱۱۰۰ دراوردم بهش دادم ، یارو قهر کرد گفت اصلا نمیخواد(sm70)
عجب(sm204)نقل قول:
تو این دوره زمونه یه خورده سخته تشخیص دختر یا پسر بودن افراد چه برسه به تشخیص دخترونه یا پسرونه بودن لباس.(sm70)
بهترین راه واسه نی نی مزدوج شدنه.(sm70)