من دلمُ واسه سلفی فردا صابون زدما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دلمُ واسه سلفی فردا صابون زدما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی تا نبینم باور نمیکنم ! (sm2)نقل قول:
نمیتونم خودمو کنترل کنم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودش زود پر ميكنه (sm2)
خدا بگم چیکارت کنه سجاد دلم درد گرفت (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه کسی برا نگوزیدن صلوات میفرسته (sm2) اونم زیر وزنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رافائل واران(sm118) عالیه این بشر 2 گلو خودش زده(sm77)(sm128)
احسان نمیری (sm30)(sm30)(sm2)
خدا خفت كنه اشكم در اومد (sm30)(sm30)(sm30)
اینو باش (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم یره فورا ریدی به خودتنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ربطی به ریدن ، نریدن نیست !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بعضی چیز ادم باید بدونه نباید شوخی کنه ..
بالاتر از سطح توقعات بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پست رو از کف اتاق ارسال کردم (sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوونهههههههههههههههههههه ههه همچين خنديدم همه ريختن تو اتاق (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
باشه شوخی نمیکنمنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
احسان خودش همچین خندید که مجبور شد صلوات بفرسته (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
رم به توپ بسته (sm50)
واران(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد خندیدیم ! من برم یکم پای بازی رم حرص بخورم (sm173)
شبکه رایگان پخش نمیکنه بازی رو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا سجاد بره زیر وزنه یهو بگوزه چی میشه (sm2) البته همون آشنا میگفت خارجیا از گوز خوششون میاد (sm30)(sm30)نقل قول:
نقل قول:
زود دستمو گرفتم جلو دهنم بلند نخندم (sm30)(sm30)(sm30)
رم یکی زد
احسان دهنتو آسفالت (sm2)بسته دیگه آسفالت شدم بس که جلوی دهنم رو گرفتم بلند نخندم مادرم بیدار نشه (sm25)
شب خوش (sm10)
نقل قول:
خدا رو شكر غير آبدارچيتون برا آلبوما يكيم هست تندتند ازش نقل بگيريا (sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)(sm25)نقل قول:
سر جمع حساب کنی کمترین نقل امشب رو من گرفتم (sm120) اما آخرش رسید به گوز (sm2)نقل قول:
منم برم ديگه سجاد به خاطر شاد كردنمون خدا فردا كمكت ميكنه (sm176)
امشب از اون شب هاست که تا یه ساعت تو رختخواب میخندم (sm2)
دوستان شب خوش(sm10)
سجاد ببخش که شوخی کردم (sm10)
شب خوش مرسی (sm176)نقل قول:
شب خوش داداش (sm10)نقل قول:
نه بابا این چه حرفیه (sm10)
سلام(sm176)
سلام (sm10)
زیاد امید ندارم که از تپیدن قلبم ... (sm50)
(sm2)نقل قول: