الان اینو میزاشت تو آلبوم اشکالش چی بود!(sm98)
به نظر من که از ورژن اصلش قشنگتر بود. ویدیو هم خیلی قشنگ بود تصویرها(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اینو میزاشت تو آلبوم اشکالش چی بود!(sm98)
به نظر من که از ورژن اصلش قشنگتر بود. ویدیو هم خیلی قشنگ بود تصویرها(sm127)
منظورش همون تنظیم جدید روز سرد هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل خوب بود
ویدیو هم خوب بود
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال تنظیم جدید روز سرده ولی خب اعتراف هم ساخته دست همین اساتیده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو رو چرا تو سایت نمی ذارن؟(sm50)(sm50)(sm50)(sm178)
سعید زمانی تنظیم میکنه پس این وحید پویان با این گیتارش کذایی داره چیکار میکنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوهای جدید از جمله روز سرد بدون لوگوی یوتوب نیست که بزارید؟ نسخه کارگردان منتشر نشده؟
دلم لک زده حتی برای میکس و مسترهای خودش(sm81)
جاهایی که صداشو دوتایی میکرد(sm81)
(sm70)(sm70)(sm70) منم واسه وقتایی که آهنگایی مثل ؟ را میخوند(sm111)نقل قول: