نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قم یا تهران فک کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قم یا تهران فک کنم
نه بابا اشتباه می کنید ! کنسرتش مشهد , ارشاد گفته اول باید یه کنسرت برون مرزی و خارجی اجرا کنی تا بهت مجوز بدیم
سلام عزیزم، فداتم (sm19) تو چطوری؟ (sm134) عشقمه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخرین دفاعمه (sm50)
ملودی بد !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل ورود به اهنگ تنظیم نبود بیشتر شبیه جوک بود در برنامه خندوانه
1:13 تا 1:30 : دکلمه بود تا پایین !! ملودی ای نشنیدم !
1:31 تا 1:46 : اینجا بهتر بود یه نیم پرده بود البته با همون گام پایین!!!
1:47 تا 2:19 : اوج رو با گام بالا میره تا آخر !! ینی میندازه تو کفی سینه گازشو میگیره نفس میبره :)) یه وکال هوووووووو هم آخرش :))
اون سولو هم بعدش بیشتر شبیه جوک بود
به دقیقه 3 که میرسی میتونی ببندی آهنگو خلاص
آخرشم آهنگ رها میشه و ماشین میره تهه دره بدون خط ترمز
نظر شخصی (sm10)
(sm2)
اسی دهنت سرویس (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
سلام .. (sm67)
نبینیم غم تو .. (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نگرفتم تهش چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میندازه تو کفی خوب میندازه اتفاقا ملودی داره نوحه هم نیست اهنگ
به قول تو سولو و خیلی چیزای دیگه هم که تنظیمه و به نظر منم که بد به نظر تو هم که فاجعه
حرفمون یکیه فقط شاید تو خیلی ملودی رو نپسندی ولی من دوستش دارم و البته گفتم که چیز جدیدی و نویی نیست.
اینم نظر شخمی من :))
Uaral- sounds of pain
زندانو بشوره ببره
دوستان کسی سایتی لینکی از شهرزاد نداره 720 میخوام با فرمت mkv یکی از فامیلها مغزمو خورده(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتش شاید Mkv نباشه ولی میتونی تبدیل کنی
سلاااام هادی (sm19) خوبی ؟ چیکارا میکنی ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص(sm127)
بد وضعیتی شد امسال (sm172)
قربانت . نوکرم (sm70) هیچی فعلا زنده ایم نفسی میاد با گلنار(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) خوبی تو .. کار میکنی ؟
پرنده بی پر و پرواز و نغمه خاموشی ست
پرنده فاصله ی بال های پرواز است ... (sm50)
پرنده خو نگرفتن به میله های قفس
پرنده شوق رهایی ، پرنده آواز است ... (sm172)
خب خدارو شکر (sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه فعلا ... (sm120)
(sm2)
(sm50)
طارمی خیلی ضعیفه ، خیلی ...
(sm50)
ضعیف نیست خاک بر سر شوت زدن بلد نیست وگرنه تو موقعیت رفتنش عالیه
من ریدم تو این کار که 1 نفرو نداریم بذاریم جاش.نه ادم واسه این داریم نه ادم برای کمال داریم هی گفتن 1 تیم رو نیمکت داریم اخرش اینطوری شد
اون 2 تا اوکراینی خارکسده هم گذاشتن تا پنجره بسته شد رفتن که نتونیم گهی بخوریم یکیو بگیریم اقلا
نیمه اول باید 5 تا میزدیم اون صحنه تک به تک بجای شوت زدن میره تو شیکم دروازه بان من نمیدونم این جاکش چی پیش خودش فکر کرد حتما انتظار داشته دروازه بان بگه بیا برو تو دروازه
راحت دوتا موقعیت صد در صد رو خراب کرد ، فقط میخواد خودشو بزنه زمین خطا بگیره ، دریغ از اندکی فهم فوتبالی ، ببین لیگ ایران چه سیرکیه که ایشون آقای گلش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم پالت خوب و قابل تحمل ...
پارسالم ریدن زیاد داشت ولی امسال باز بیشتر شده.
اگه ریدن نداشت الان با اختلاف 10 گل اقای گل بود
از وقتی رفتن تو کونه این رامبد دلقک دیگه با اینا حال نمیکنم کلا معروفیت کـیر زده بهشون مثلا کاوره البوم قبلیو ببین چه قشنگه کاوره اینم ببین چه تخمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر بدم میاد از این عندوانه و اون رامبد که حد نداره چاوشی کسخلم که بهشون اضافه شد
میلاد سریال پدر مادر دار که تموم شده یا در شرف تموم شدنه چیا هست یکی معرفی کن
مافیای صدا و سیما همه رو دور خودش جمع میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر دیوث من نظر سنجی رو بله میزنم ولی آهنگای درپیت نزاریا (sm2)
*** قابلمه ای اصلا تو دانلود کردی که میگی اهنگ دره پیتنقل قول:
زیاد اهل سریال دیدن نیستم ولی تابو رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فصل اولش هم تموم شدنقل قول:
الان هم سریال نیکول تازه شروع شده که دارم اونو میبینم
ولی وایکینگ ارزش دیدن داره در کل
اول برنامه بجای دو و دو و دو و دو خوندن الان یعنی میخوان کف و سوت بزنن و بمیرید بمیرید بخونن؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفهمیدم این چیه که هدیه داده اصلا هدیه دادن چیه وقتی چیزیو هدیه میدی باید مناسبتی داشته باشه
نه اینا معروفن نمیخوام یه چیزی خاص میخوام اونارو دارمنقل قول:
اگه مساوی بشه که طارمیو باید دار زد ولی ببریم هم کلی ریده شد تو تفاضلمون که اخره کار به درد میخوره
خره من در کل گفتم .. وگرنه برای دانلود 2 تا شو دانلود کردم . (sm120)نقل قول:
من واسه بعدا گفتم .
(sm50)