دیر امدی تا قد کشیدم با خاطراتی از تو در سر
دیر امدی از باد و باران دیر امدی سرباز اخر .....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیر امدی تا قد کشیدم با خاطراتی از تو در سر
دیر امدی از باد و باران دیر امدی سرباز اخر .....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی داداش؟
هیچی همش داشتم فیلم نگاه میکردم(sm59)
که...... فرهاددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددد(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نشدی ازبس فیلم نگاه کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
and sympathy is what we need my friends(sm111)
خسته شدم (sm27)(sm3)
خسته نباشی (sm10)
مگه فقط تو بیای تا بیام اینجا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm10)(sm19) ستاره بچینی بوس بوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) بلی داداشنقل قول:
فاز آهنگ یزدانی بود اسمش چی بود؟ سیگار پشت سیگارنقل قول:
البته فیلم پشت فیلم برداشتم همراه با چیپس چی توز (sm59)
(sm184)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوش جونت (sm10)
یکشنبه غم انگیزو چند بار دیدم(sm111)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 45 مهمان ها)(sm54)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استایل چپیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لاریه خروسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ی فیلم هندی هم دیدم
دختر سوار شد پزاید نقره ای رنگ بود دختر جیغ بنفشی زد و استارت زد...پسر با ی حرکت به سمت چپ 206 خودش را پارگ کرد...از ماشین پرید بیرون پسر داد زد..گفتم تمومش کن بس دیگه...دختر داد از سر راهم برو کنار وگرنه از روت رد می شم...پسر روبه روی پراید ایستاد و گفت باید از روی من رد شوی... دختر استارت زد...پسر رددددد شو از من بیاااااا داد می زد... دختر کلاچ را گرفت زد دنده ک با ماشین از روی پسر رد شه اما ماشین زیر پاش خاموش شد
خدا شاهده همین ساعت 7 شبی دیدم(sm2)
تو نیستی ؟(sm70)نقل قول:
ترجمه ش میکنی ؟(sm120)نقل قول:
دندوناش بده (sm120)راستیه بهتره (sm120)نقل قول:
(sm2) شرمنده نثر من امضای خودمه ....نقل قول:
یارو با دختره بحثش بود...خودشو انداخته بود روبروی ماشین دختره میگفت از روم رد بشو...
بیل دوس دارم...فک کنم ازش بدت بیاد ولی نمی دونم چرا من دوسش دارم
(sm120)نقل قول:
گوهر(sm19)
(sm169)
بگذار توی باغچه ات...
(sm74)
کریستوفر لی هم رفت(sm50)
مرنجان دلم را کین این مرغ وحشی
ز بامی که برخواست مشکل نشیند (sm50)
خوشبختانه با تلاش دولت خدمتگزار وضعیت اینترنت از قبل از انقلاب به مراتب بهتر شده است
Dj Soroush Sg Track - Divoonegi Az To
آهنگ جدید خونده (sm120)
تو صرفا جهت اطلاع یارو این ضرب المثل رو استفاده کرد: موز را اگر قوتی بود ، کمر خود صاف می نمود!!!!
شب جمعه روشون اثر گذاشته
- (sm50)
امیر سالار عقیلی دوباره آلبوم داده ؟
(sm2)حواست به خودت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیرعامل توییتر «دیک کوستلو» از سمت خودش کنارهگیری کرد و جکدورسی به عنوان مدیرعامل جدید و موقت توییتر جای او را گرفت.