[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گوشه ایشه (sm41)
من برم سحری شب بخیر (sm10)(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گوشه ایشه (sm41)
من برم سحری شب بخیر (sm10)(sm19)
سیلوا: صحنه دریافت کارت زرد احمقانه بود (sm77)
خیلی حیف شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت خوش(sm10)(sm19)(sm93)(sm127)(sm102)
حسین این بانو رو در این وضع ببینه احتمالا دچار شوک روحی و عاطفی بشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین (sm74)
لاشی نمیاد بهمون سر بزنه (sm10)
دیوثیه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ووچینیچ به صورت رسمی به الجزیره پیوست (sm120)
(sm27)
بازی کرواسی بود اره چون بازی افتتاحیه رو نمیخواستن ببازه قبول دارم نیت داشت داوری برای دراوردن بازی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]