قدیم ما جرات نمیکردیم وقتی بابامون خونست بریم دستشویی ... جوونای این زمونه از اینکه نتونستن مخ بزنن ناراحتن
آخه عزیز من دخترای این دوره زمونه ارزش مخ زدن دارن آخه ؟؟؟
البته فکر کنم هنوز تحت تاثیر شب جومه موندی
نمایش نسخه قابل چاپ
قدیم ما جرات نمیکردیم وقتی بابامون خونست بریم دستشویی ... جوونای این زمونه از اینکه نتونستن مخ بزنن ناراحتن
آخه عزیز من دخترای این دوره زمونه ارزش مخ زدن دارن آخه ؟؟؟
البته فکر کنم هنوز تحت تاثیر شب جومه موندی
[QUOTE=Malware;284245]که چی بشه.
زنده بمون و کاری کن دشمنات به فکر خودکشی بیوفتن.(sm50)
فکر خوبیه !!! پس خودکشی کنسل (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب جومه دیگه چیه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا نمی دونم (sm120)
خب تونسته و رفته گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم برو پادشاه بشو و 40 تا بگیر اصلن ... فقط حواست باشه که عدالت رو رعایت کنی ، خمسشونم باید بدی ، یعنی از هر 5 تا یکیش رو باید بدی
آفرین.(sm120)نقل قول:
مگه حَمصَر هم خمس داره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده ی خدا ، تو عدالت رو بین دو تا مم.ه یه زن نمیتونی رعایت کنی چطور میخوای عدالت بین 80 تاشو رعایت کنی ؟؟؟
هر وقت مخ زدی ، اون شبش میشه شب جومهنقل قول:
همه چی خمس داره(sm120)نقل قول: