یکی مثله وحید امیری نوک داشتیم غمی نداشتیم
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی مثله وحید امیری نوک داشتیم غمی نداشتیم
اسم چویسه دیگه چیزایی که من خودم گوش میدم و انتخاب میکنم منم چیزه بد گوش نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فایده خرابش کردن تاپیکت رو .. هی تا میزنی میان توش حمله میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره تاپیک بالا بمونه کافیه
1-1 ... (sm2)
از این خندم میگیره این عن ارژانتینی 2 زار تاکتیک نداشت این متر کونی نیومده بود تا فردا هم گل نمیزدن بعد چطور میلیون میلیون دلار پول میگیرن.یا اون یارو که رو نیمکت وردستش بود موقشنگ اینا بخاطره قیافشون که یعنی خیلی خارجیه پول میگیرن
دومیم زدن که(sm120)
2-1 (sm2)
چه سیوایی انجام میده بیرانوند ...
بعد پشت یغما رو داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونور مهدی موسوی ...
یغمای شکنجه شده ...
(sm3)
یغمای غالب کننده ی خود به استاد رضا یزدانی و دکلمه گفتن وسط آهنگ اونم به زور ...
3-2
طارمی دو شخصیتیه
(sm50).......
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)
واقعا تاسف داره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمى دونى چرا يغما رفته تو اين فازا و داره گند مى زنه ب اعتبار خودش؟! (sm50)
دومیو که خوردیم ول کردم رفتم ولی کاش نمیرفتم
(sm173)
کرم داری الکی خیر میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـیر شدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل ،
بگیرم ؟
نگیرم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیاد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ذره وایسی وبش میاد
شماها که سابقه 10 دقیقه 10 نفره دارید نباید تا سوت بازی قضاوت کنید(sm2)نقل قول:
شما که تو دو دقیقه دوتا خوردید (sm2)نقل قول:
نه دیگه کس گفتی موضوع الان سره برگشت به بازی در دقایق اخره(sm2)نقل قول:
بعدشم تو چجوری 2 دقیقه حساب کردی؟
برگشت به بازی بود دیگه 1-0 باخته رو 2-1 افتادیم جلونقل قول:
اونش دیگه مهم نیست (sm2)
دارم میرم حموم (sm70)نقل قول:
برات ارزوی شفا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا تمومش میکنیم حال کل کل ندارم تا صبح باید زر بزنیم(sm2)نقل قول:
شما تا دربی بعد حق کل کل کردن ندارید (sm2)نقل قول:
یعنی روی سنگ پا قزوینو بردیانقل قول:
سرتو بگیر بالا صدرو ببین من صحبتی ندارم دیگه(sm2)
اون جایگاه به هیشکی وفا نکرده (sm2)نقل قول:
ولی پرسپولیس با این بازیکنایی که داره و با اینکه رضاییان هم فعلا مرخص شده به مشکل میخوره تو بازی های بعدیش
رضاییان حل میشه
برانکو از اون اول هم با رضاییان حال نمیکرد (sm2)
ولی خوب شد واسه علیپور میدیدمش خود به خود حالت انزجار بهم دست میداد