غیر ممکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر تا یک ماه دیگه وقت هست ، بعدش دیگه فکر نکنم آلبوم بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
غیر ممکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداکثر تا یک ماه دیگه وقت هست ، بعدش دیگه فکر نکنم آلبوم بیاد
(sm77) این چه کیک بزرگیه
فقط سه نفر سر این کیک رو گرفتن آوردن تو (sm120)
پینگت کردم نبودینقل قول:
(sm123)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس كيك و چاي كردم (sm81)
ربطی نداره آلبوم آخر آریان یه سالو یه هفته قبل انتخابات اومد هیچ تاثیری تو فروشش نداشت . شنیده هم شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو درست کنم مادر جان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک مادر باید همیشه کیک و چاییش آماده باشه(sm120)
(sm98) نصف ارسالات این شکلکه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه مادر نه من كه (sm14)