یه فیلم از مارک والبرگ هست من نمیدونم چرا این کیفیت خوبش نمیاد اسمش یادم رفتم ولی یه پاترول توش داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فیلم از مارک والبرگ هست من نمیدونم چرا این کیفیت خوبش نمیاد اسمش یادم رفتم ولی یه پاترول توش داشت
این اهنگ مقوا که روش مانکن درست میکردنم میذارم(sm59)
نه نمیذارم حالم ازش بهم میخوره
(sm120)
این 3 تایی که گذاشتم وسطیش کپی رایت خورد الان درستش میکنم این سایت کـونی دیگه کپی رایت بازی کردنش چی بود اخه
خوب چرا از پیکوفایل آپلود نمیکنی
نمیدونستم قر میاد بیشترشو مشکل نداشت اینم یه فکری بعدا میکنم براش فعلا تو زیپ میذارم
Patriots Day 2016نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تا ترکو 6 بار اپ کردم میخواستم بیشتر بزذارم ولی نمیذارم تا فردا اپلودسنتر جدید پیدا کنم خوب باشه بعد بقیشو میذارم
کرد منو
ها پاتریوت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا آپ کن
(sm50)
زندان داریوش خونده هم هستا ..
خسته نباشید واقعا
(sm2) شاملو هم هه ..
استاد رضا یزدانی هم هست ... (sm59)
(sm2)
الی نیس خیلی خوبه اول صبی .. (sm120)
شبکه ورزش فوک خل شده آهنگ انتخاب شادی پخش کرد .. (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمز : پس فهمیدی دیگه :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم نوحه !! گفتم تو فیلم افق نوحه این اهنگ هست ... نوحه باز خوانی شده :)) لینک آپارات هم گذاشتم درسته ؟!
فاجعه نه جوک بود :)) شاید یاد خاطرات نوحه افق افتادم اینطوری به نظرم اومد ... سولو هم به درد همون خندوانه میخوره دست بزنینو شادی کنین ...
من ملودی نشنیدم که بپسندم ! به نظرم ملودی خور نیست این شعر هر جور حساب کنی ... گازشو میگیره تو اوج با گام بالا به همین دلیله چون فقط اینطوری ریتم حفظ میشه !
حالا رامبد جوان هم انتخاب کرده این شعر را :l شاید اونم از فیلم خاطره داشته :))
و هچنان نظر شخصی ...
مارکو راس، مدافع آينتراخت فرانکفورت، با غلبه بر بيماري سرطان، در ديدار امشب تيمش مقابل آرمنيا بيله فلد در جام حذفي آلمان به ميدان رفت.
اين مدافع باتجربه 31 ساله در ماه مي سال گذشته ميلادي به بيماري سرطان بيضه (sm77) دچار شد.
بعد از ديدار مقابل دارمشتات بود که تست دوپينگ از او نشان داد که سطح هورمون nCG در بدن او بالاتر از حد معمول است که نشانه استفاده از استروئيدهاي آنابوليک يا ابتلا به سرطان است.
فراوون یافت میشه در باشگاه های بدنسازی مثل نقل و نبات میزنن تو رگ
یک کاربر تخلف نکن آقا حرکت کن آقا (sm120)
دنیا به درک رفت و ...
کیهون (sm120)
در خبرها آمده است که با حمايت سازمان هنري رسانهاي اوج دو موزيک ويديو با دکلمه پرويز پرستويي بازيگر و با ترانه سرايي يغما گلرويي منتشر ميشود.
اين خبر درحالي منتشر شده که ترانه سراي مذکور، سابقه همکاري با خوانندههاي ضدانقلاب و همچنين يکي از خوانندههاي ضددين و مرتد را دارد. همچنين برخي از ترانههاي او هيچ بار ارزشي ندارد و مملو از ناسزا و کلمات رکيک است. جاي سوال است که چرا به رغم درخشش شاعران متعهد و انقلابي درحالي که بسياري از اين طيف شاعران مهجور و مظلوم قرار دارند، سازمان اوج تصميم به دادن بودجه خود به يک ترانه سراي ضدانقلاب را دارد؟
(sm120)
به به عجب هوایینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا درست شده ولی دیشب فکر کنم بعضی وقتا پیکسای تصویر انگولک میشدن خیلی کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا امروز میخوام یه دستی به سیما بزنم ببینم ماله اوناست یا خوده شبکه
عاشقتم (sm2)
هادی دیوث یه چیزی ازت تو تگلرام خواستم ها چی شد پس(sm39)(sm120)
جوابتو دادم منم (sm2)اونجا تلگرام گوشیه زیاد نمیام اونجا پر توش کاناله . (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اول اسفند 2 تا 7 صبح رایگان (sm137)
(sm137)
اوه اوه خدا به داد اون کمر برسه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)تو خراب من آلوده نشو
Song of Russia (1944)
The Kissing Bandit (1948)
Port of New York (1949)
Death of a Salesman (1951)
The Wild One (1953)
Bengal Brigade (1954)
Children, Mother, and the General (Germany, 1955)
Affair in Havana (1957)
Recours en grâce (France, 1960)
Malaga (1960)
Namu, the Killer Whale (1966)
Daring Game (1968)
The Night Visitor (1971)
Assault on Agathon (1975)
خواهشا لینک اینارو برسونید ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هندزفری مناسب در حد 50 تومن
اشترم بيا ميخوام زنت بدم
یه وقتایی میخوای دیوونه باشی
میبینی توی شهر عاقل زیاده ... (sm50)