از 3 روز پیش تا حالا نظرش عوض شد.حتما چلسی و من سیتی پیشنهاد بالاتر دادن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از 3 روز پیش تا حالا نظرش عوض شد.حتما چلسی و من سیتی پیشنهاد بالاتر دادن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
قضاوت های منعصبانه و عجولانه ---(sm80)
وقتی می گم از روی تعصب حرف می زنید و دلایل و حرفاتون منطقی نیست و احساسی هست --- بگید نه --- ما آخر فوتبالیم ---
فکر کنم وضعیت نیمار را متوجه شدید ---
کدوم حرف من عجولانه بود؟من که گفتم امیدوارم 6 ماه خونه نشین بشه(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm77)
وحید میگفت نزدنش من گفتم امیدوارم 6 ماه خونه نشین بشه.الان وحید میگه زود قضاوت کردی.من قضاوت نکردم ابراز امیدواری کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت(sm120)نقل قول:
نقل قول:
قسي القلب (sm74)
تو این تاپیک آرژانتینیا هستم اینقد عکس مقایسه ی مسی و نیمار و رونالدو میذارن حالم بد میشه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بیاد بدرخشه(sm3)نه دیگه بیاد تیمُ قهرمان کنه(sm3)
ولی در کل(sm120)
جدی ؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حسادت آیا ؟ --- (sm29)