اهنگ بهونه رو هم کاور کرد خراطها یادم رفت بگم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ بهونه رو هم کاور کرد خراطها یادم رفت بگم(sm2)
۲۴ اهنگ ماه هم هست از تاتلیس کاور کرد یکی یکی داره یادم میاد(sm59)
اورجینال شو هم دارم واس اثبات(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه رندری گرفتم (sm77)
گفتگوی حمید حامی در سین جیم فرهنگی؛[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا و سیما با "سرافراز" هم سرافکنده است(sm50)جمله سنگینی بود
خواهیم دید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً که تاج و تختش نابود شده (sm120) بازی بعدی رو ببریم قهرمانیم (sm185)
آقو موشکول ِ فولتر سایتو حل کردوم کا (sm51) بُبینوم میتونوم ایی رتبه سایت هستا سی بالا بُبِروم کا (sm51) مویرِگی آشنا داروم کا (sm51)
مو بچه ی شطوم کا (sm51) به مو میگن اسی خالی بند (sm51)
(sm2)+17
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کجا نابود شده.. هنوز این 4تا بازی رو جمع کنی.. کری ، نصف جیمز امتیاز نگرفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوس در فکر تصاحب اچتیسی است
اپلیکیشن اختصاصی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برای سیستم عامل iOS تا دو روز آینده منتشر خواهد شد. همینطور نسخهی اندروید طی روزهای آتی آمادهی انتشار خواهد شد.
(sm2)
به امتیاز مربوط نیست (sm70) چه ربطی داره به امتیازایی که قبلاً گرفته ؟ (sm120) بحث من فیناله الانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)تشکر هادی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm51)
امضات چقدر رک و باحاله (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ آره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا کمتر تاپیک بزن.(sm10)
مو سیاهو نیستوم کا (sm51) مو اصلیتوم جنوبی شیرازی مشدیه کا(sm51) اسی کلاغ ِ خالی بندوم کا (sm51) موشکولو فولترو حل کردوم کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشم ِ قطبی با احترام کامل (sm2) یاد مسعود شصتچی تو مرد هزار چهره افتادم ادای قطبی رو در میاورد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا شما و محسن چرا به من گیر دادین این همه کاربر اونوقت من خار شدم رفتم تو چش شما ها(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
راست میگه (sm2)نقل قول:
راست میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا حالا که اینطور شد اینقدر پست میزنم که موزیک باران بترکه(sm30)
نمیدونم محسن کیه ولی من به هرکی که زیاد از حد تاپیک میزنه این پیشنهادو میدم...فقط هم درحد پیشنهاد هست و نه چیز دیگه ای(sm10)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm51)(sm51)
آخه دلم نمیاد تاپیک نزنم یه جور عادته معتاد شدم بهش تاپیک نزنم خمار میشم(sm2)نقل قول:
راست میگه دیوس زیاد تاپیک نزن وگرنه خطرو میندازم جانت دیگه گفتم نگی نگفت (sm2)نقل قول:
برووووو مهدی خطر دوستمه(sm2)نقل قول:
مو بومب اتوم انداختوم حالو داروم ویرونه ها رو دوباره میسازوم کا (sm51) موگه اومریکا بمبوو نونداختو ژاپون ویران شودا کا (sm51) حالو اوگه نوموخوای جو واب نِدی ها اوشکول نوداره کا(sm51) مو بی تقصر بودوم کا (sm51) البوته 99.9 درصد تقصیر مو بودا کا (sm51) ولی قول مودوما رتبه ی سایت چو موگون الکسا رو برسونوم دو کا (sm51) به مو موگن اسی خالی بندا نو برگو چغندر کا(sm51) موخوامت کا (sm51)
(sm98)
چه طنزی شده این تاپیک (sm2)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونوم کا (sm51) موخوامت کا (sm51) بیا بوبوسومِت کا(sm23)(sm51)نقل قول:
قرارو شودا مو رو نوبینی ها آبجی کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]