از تو بعید بود یه همچین خلاقیتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از تو بعید بود یه همچین خلاقیتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شما کاپی میکنی ما کاپی نمیخوایم
شما در بهترین حالت یه دستگاه زیاکس دسته دومی
خودم به خودم کریدیت میدم کیون لقتون ..
منم بهت کیریدیت میدم (sm2)
تو گوه نخور خریدی هدفونو یا نه ..
من الان میزنم درسته که ..
ثبت نمیشه فوکم تو فوکشون
ادامه ثبت سفارش رو میزنم میاد بیرون
به فوکم ..
(sm19)
(sm27)
معجزه اینه - امین رستمی (sm172)
چی می خونه این (sm2) یا زهراب
(sm2)امیر ترجمه کن این شاهین چی می خونه خدایی
زهراب که میگه فک کنم منظورش زهر ماره .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اصلا قاطیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعضی از آهنگاش که میشنوی خدایی هی باید بری تو فکر و تمرکز کنی منظورش چیه این .. (sm2)
ببین موسیقیش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با کلامش من مشکل دارم
شعرای بهتری هم می تونه بخونه
ولی به هر حال این آلبومش فوق العاده بود خیلی سرتره تا ممد نوبری . خیلی اصلا قابل مقایسه نیست با اون
اون موقعی که من تو جبهه ی جنگ بودم
شما نعشه بودی ... (sm50)
یا زهرابب (sm2)
آلبوم شاهین فوق العاده بود ولی باز هم نبود مهدی و یغما کاملا حس میشه... (sm172)(sm50)
زهراب من یه جا دیدم ینی شاش
این یغمایی که الان حضور داره با اون یغمایی که من میشناختم خیلی فرق کرده ... خبلی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما کلا ادم درستی نیست و خیلی قالتاقه ولی شعراش حرف نداره از حق نگذریم
اسپرم اریایی (sm2)
8 ساعت بردن شکنجه اش دادن دیگه بعد از اون همه چی براش عوض شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد بخوابم ، بعدش دیگه از خواب بیدار نشم ...
اون کردیه عاشق اونم ..(sm50)
بخواب(sm59)
... تو حرم مطهر (sm2)
زنده نام ایرج بسطامی & استاد حسین پرنیا & بانو هما میرافشار - گلپونه ها ...
میلاد یه عکس میدم نظرتو بگو
بگو کدوم رنگ
هات چویس (sm70)
برو خیارچمبر تا بادمجون بم ندادم بهت(sm2)
(sm2)بیا هات خیار بهت بدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکن تو کــونت (sm2)
نارنجی و مشکی خوب تشریف دارن ولی مشکی فکر کنم بهتر باشه برات