مو رفتوم اگو عیالو اجازو دادا مویوم آخر شب سر موزونوم کا(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
مو رفتوم اگو عیالو اجازو دادا مویوم آخر شب سر موزونوم کا(sm51)
(sm50) بتی
ببینید میخوام رو راست باشم.الان اینجا کلا یوزرای فعالش به 20 تا فوقش برسه(که پست بزنه و..... نه فقط انلاین بشه)
بیشتره پستا هم که توی این تاپیک به نیت چت کردن میزارن.الان اگه صادق همین پستایی هم که میزاره یه ذره اینجا رو از یک نواختی در میاره رو نذاره که دیگه هیچ.
بازم الان به همین بهونه ادم میره تو قسمتای مختلفه فروم.لپه کلامم اینه که نه تنها نباید بهش گفت تاپیک نزن بلکه باید بخاطره وقتی که میذاره ازش تشکر کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوستهای بی مغز(sm50)
جونم مهدی خطر هادی کجا رفتیییییییی؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول محسن داداش تایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه از بنیامین تعریف کرد.من دیگه بنیامین گوش نمیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بازم الانم میگم دیوس کمتر تاپیک بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته گفتم خطرو میندازم جانت اون که شوخی بود وگرنه تو پیام خصوصی اگه میخواستم بت میگفتم کمتر تاپیک بزن (sm2)(sm70)
کشتین منو باشه تاپیک کمتر میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود فیلم لامپ 100 صد با کیفیت عالی 720p
720.3 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود فیلم لامپ 100 صد با کیفیت خوب حجم کم409.3 MB
(sm19)
دیوس دارم شوخی میکنم توکه هی 2 ماه دیگه رفتنی هستنی دلمان برات تنگ میشه افتادی کرمانشاه بگو تا برات خوراکی بیارم قوت بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه حالا ببینم کجا پرتمون میکنن اگه افتادم اونجا منو رو بیار انتخاب کنم(sm2)نقل قول:
ببین.پس ادم باید تا وقتی دوستاش هستن قدرشونو بدونه که بعدا حسرت نخورهنقل قول:
ای به چشم منو میبرم البته به اضافه دسر مخصوص (sm51) (sm59)نقل قول:
(sm59)(sm51)نقل قول:
تاپیک کمتر نزن (دیوی)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم باهاش شوخی میکردم تو پیام خصوصی کلی ازین حرفا به همدیگه میزنیم (sm2)نقل قول:
یه رفیقی داشتم با هم چند سال بود شوخی میکردیم با هم صمیمی بودیم به همدیگه فحش میدادیم البته نه از اون فحشای بد ...
تا اینکه یه روز تصمیم گرفتیم حرف بد به همدیگه نزنیم بعد از 1 ماه اومد گفت جان تو الان یه حرفی تو دلم مونده که از خماری مردم که بت بگم
همین تا همینو گفت منم گفتم اتفاقا منم حوس کردم خسته شدم بابا بریز بیرون بیخیال بزار حال کنیم (sm2) (sm51) (sm30)
ومد گفتو تا 2 ساعت تمام دل و روده مون پاره شد از خنده (sm30)(sm30)
دوست داشتم
(sm172)باز صدای این فن ها دراومد
(sm2)شبکه یک نماز جمعه بسیجی دهن گشاد صف اوله بیچاره پیر شده ریشاش سفید شده
حتما برای فالو جمع کردن قوله فالوبک میداده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)اشترم تولدت مبارک
خطر جون در مورد کلمه فالوبک توضیح بده . ای یعنی چه ؟(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
امیر تولدت مبارک عجیجم (sm19)
تولدت مبارک امیر . (sm10)
به خدمتتون عارضم که Follow & Follow Back.نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سریا هستن تو این پیجای دوستیابی و کلا همه جا برای جمع کردن فالو(چون فکر میکنن هرچی فالوورشون بیشتر باشه شخصیتشونم بیشتر میشه) میگن فالو بک میکنیم.یعنی فالو بکن منو، منم تورو فالو میکنم
اصلا فکر نکنی الکیه ها!!!!! عکسه خوده خودشه(sm2)نقل قول:
(sm120)اشترم دوشنبه صبا میتونی نفر اول دان کنی چرا نمیکنی بعد چرتکه میندازی دان بکنی یا نکنی اون کیفیتی که تو میخوای فرمت اول یا دوم ریلیز سایته قبل هفت میاد
متاسفانه یه سری از همین لس انجلسیای بزرگ یه کارایی میکنن تمامه شخصیتی که تو این همه سال ساختن برای خودشون زیره سوال میره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)این هفته یراحی قطعیه
(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
(sm78)
خطر اونی که میندازنش بالا تویی(sm10)