(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما مخلصيم داداش(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره بچینی رویا ببینی قربانت بوس بوس(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیزم من نمیدونم چرا هر وقت یوزرتو میبینم یاده این اهنگه (یاران چه غریبانه،رفتند ازین خانه) میوفتم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر باشید (sm50)
کی؟نقل قول:
:|نقل قول:
کِی یعنی چه تاریخی
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عجب اتاق دلباز و قشنگی (sm51)
چه پنجره رو به افق داره دقت کن تمام روز اینجا بشینی و فقط نگاش کنی هیچ وقت خسته نمیشی(sm51)
تیر نگاهت میخورد تو قلبوم لرزید وجودوم
پنجره (sm25) (sm50) از بس خوشگله (sm51) سیاوش قمیشی عاشق پنجره س بزارنش اینجا سریع عرض چند ساعت الهام میگیره (sm120)
ای دل تو ندانستی قدر گل و بوستان را (sm50)
جون ِ جواد قطبی جان (sm120) موخوامت کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بدقمار بدنرد با بد رگان نامرد
با رهزنان بی درد دیگر چه می توان گفت
(sm50)
مو رو سیاوش حساسوم کا (sm51) رعایت کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در شهر خالی از مرد
با خاطری پر از درد
شبرو شب است و شبگرد
دیگر چه میتوان گفت
یه بیانیه هم واسه حساسیتت رو سیاوش بنویس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دوست دشمنی کرد دیگر چه می توان گفت
با یار ناجوانمرد دیگر چه می توان گفت
با محرمان غمناک باهمرهان ناشاد
با همدمان دم سرد دیگر چه می توان گفت
(sm50)
پُست تاپیک نوستالژی ( دهه ی شصت مفلوک ترین انسانهای تاریخ بشریت ) چرا پاک شد (sm98) واسه ما خار داره (sm27)
من پوست هم نیستم چه برسه به اینکه مغز داشته باشم
(sm128)
حساسیتی نیست ولی اگه توهین بشه بهش ناراحت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش تو این فروم مظلومه متاسفانه
از هر خواننده ای تو این فروم دفاع میشه ولی وقتی یکی میاد از سیاوش دفاع میکنه ( البته قبول دارم کمی تند و با تعصب الکی ) ناگهان جواب داده میشه ( اصلا حرفی نیست و قبول دارم باید تذکر داده بشه به طرف و ...)
الان به نظرت گفتم الهام میگیره توهین کردم ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو همون تاپیک تازه میخوام ویدیوهاشو ارجینال بزنم (sm2)
یکم زیاده روی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل ویدئو اورجینال و آرشیو و این چیزا نبوده ، نیستم و نخواهم بود (sm120) البته دمت گرم که زحمت میکشی(sm10) مهستی رو گیر بیار تا نرفتم تو پارک بخوابم (sm2)
چشم شرمنده م کا که زیاده روی رفتم ببخشید کا (sm59)نقل قول:
نگاه این عملی چطور سرشو انداخته پایین (sm30) مزاحم خلوتت نمیشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی 72 دو ساعتا بهتا مهلت میدوم مهستی رو گیر بویاری کا (sm51) وگرنه میدومت سی جاسم اکسپرس حالت بگیره کا (sm51)میام براتا (sm51)نقل قول:
خودت عملی دیوش به عمل من چکار داری خودم حال ندارم(sm50)نقل قول:
همین 4تا بازی فینال رو میگم که نصف جیمز امتیاز نگرفته(sm120)نقل قول:
اینقدر این یراحی کشش میده تا این بنیامین فرغون هم البومو زودتر میده بیرون(sm25)
استیل بازی مهمه واسه من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا بازی اولو دیشب دیدم ! جیمز معلوم نیست فوروارده یا گارد (sm120)کوارتر چهار بازی امروز استیو کِر دو گارده کرد و گوئیدالا حال پادشاهتونو گرفت (sm120) جیمز نمتونست حتی مید رِنج بزنه (sm120) میکشید عقب و استِد بَک میزد و میرید (sm120) تنها راه دفاع جیمز همینه (sm120) من چرا نرفتم مربی بشم آخه نمیدونم به خدا (sm120) آیدین خلوک و سجاد پپه رفتن مدرک گرفتن و من مطابق معمول سنوات گذشته هیچ گوهی نشدم (sm2)
حسین شکیل اونیل آخرین تیمش کجا بوده ؟
جاسم اکسپرس خر کیه کا(sm51) اگه بود میزاروم برات کا(sm51)خیلی ترسیدوم کا (sm51)نقل قول:
دهنت سرویس (sm30)(sm30)
بوستون 2011 (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک اوه اوه مانستر دانک (sm81)
ت
هر گاه که خواسته ایم دیگران را کنترل کنیم....بیشترین صدمه را به خود زده ایم....(sm50)