غرور را خوب اومدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنی از بزرگان :غرور بهترین ترک آلبوم هست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
غرور را خوب اومدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنی از بزرگان :غرور بهترین ترک آلبوم هست(sm120)
یادمه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرور و عقل و عشق دو تا ترک صدا و سیمایی هستن انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازینا میخواست بخونه همینطرف می موند
صدا و نحوه خوندن مث ترک های حمید عسگری و علی لهراسبی شده توی این دو آهنگ
(sm30)نقل قول:
اتفاقا به نظر من غرور یه اهنگ عام پسند شده و خیلی جاها شنیدم
حیف اسم شادمهر که رو این البومه
همچنان چشم در راه (sm127)ساعتی(sm111)
توی (sm127) کوچیکم
جاتو محکم میکنم
همیشگی را من خیلی جاها شنیدم ولی غرور را اصلا جایی نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوشش میدم(sm51)نقل قول: