بهترین ترک ماندگار
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین ترک ماندگار
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه خراب تو شدم، به سوی من روانه شو...
ماندگار قربانی ویدیو خیلی ضعیف و کش دادن بی جهت اهنگ شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با تمام این وجود خیلی دوسش دارم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه دوسش نداشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا نشنیدم کسی بگه از اهنگ ماندگار بدم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ویدیوش خیلی ضعیف بود میتونست خیلی بهتر باشه
ببین طرفدارای شادمهر، تقریبا همه دوست دارن این آهنگ رونقل قول:
ولی باقی خیلیا حتی نمیدونن همچین آهنگی داره شادمهر
واسه این میگم قربانی شده، وگرنه واقعا نمیشه همچین کاری رو دوست نداشت
در این دنیای ما همه چی امکان پذیره(sm182)نقل قول:
(sm128)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول: