پسرخالم8سالشه،میگم واسه دهه فجرکلاستونو تزینن کردید؟گفت یکی دیگه انقلاب کرد رید به مملکت من تزینش کنم!من8سالم بودم نمیدونستم معنی مملکت چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
پسرخالم8سالشه،میگم واسه دهه فجرکلاستونو تزینن کردید؟گفت یکی دیگه انقلاب کرد رید به مملکت من تزینش کنم!من8سالم بودم نمیدونستم معنی مملکت چیه
وقتی ورزشکارا مصاحبه می کنن، کلاً تحت هر شرایطی ،
سطح مسابقات نسبت به سال قبل خیلی بالاتر بوده
من از نسل دو نقطه پرانتز هستم نه نسل خخخخخخخخ (sm189)
میترسم چندسال دیگه در این چیپس ها رو باز کنیم
فقط بوش بیاد :|
انقلاب ما بزرگترین ریدمان دورهمی تو دنیا بود
به به سلام داش مسعود .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud cr7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری خوبی؟؟؟؟
(sm10)
بر طبق بند چهار شب عروسيتون التماس دعا دارم :) ، برطبق بند پنجم پشم عروسم نميتونيد بگيريد چه برسه موي سرش(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشا فریـاد زیرِ آب (sm50)
یک ساعت پیشا برادر زاده 10 سالم گفت عمو میتونم با لپ تاپت نقاشی بکشم ..؟
گفتم چرا که نه عمو جون ...بکش عزیزم.منم یکم کار دارم.انجام میدم میام ..
گفت مرســـــــی عموووووووووووو جون
حالا چند دقیقه پیش اومدم دیدم این نقاشی رو صفحه است ...!!
:|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داعش خلبان اردنی را زنده سوزاند!!!!!!!![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سه شنبه 14 بهمن 1393 - 20:5:24
- See more at: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]