دایومار دیشب چقد رو اعصاب مزدک بود میخواست جرش بده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دایومار دیشب چقد رو اعصاب مزدک بود میخواست جرش بده(sm2)
(sm29)
من موندم تو اینکه این اتلتیکو مادرید که بارسا رو تو لیگ قهرمانان اروپا هم حذف کرد(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
قهرمانی لالیگا رو هم تو خونه بارسا ازش گرفت(sm29)
.
این بارسایی ها تو فینال لیگ قهرمانان چطوری باز هم طرفدار اتلتیکو مادرید میشن واسه باخت رئال مادرید؟(sm2)
.
مال نوردی شغل اصلی غارساییا(sm2)
بابا حالا اين بارسايي ها خوبننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستري ها رو بگو
امسال واسه اينكه ليورپول قهرمان نشه حاضر مال همه ي تيما رو بخورن (sm2)(sm2)
جماعتی میاد استقلال(sm79)
از هاشم راحت میشیم(sm79)
هواداران برجسته استقلال” که توسط ویکی پدیا دانشنامه جهانی منتشر شد :
حمید عسکری – بنیامین – بهنام صفوی – ساسی مانکن – علی اصحابی – محمد اصفهانی –حمید گودرزی - پانته آ بهرام – سیامک انصاری – نیما شاهرخ شاهی – مهناز افشار –
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
آقا يكي addblock گوگل كروم رو بده
هر كجا ميري لينكش مشكل داره
(sm29)
هوادار لنگ=امیر تتلو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسي مانكن رو با كي مقايسه ميكني ؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال هاي پشت سر يك آن ميرسن به من
رو به روي من بي هيچ حرفي مي ايستن