زیر ساخت درس باشه زیر 10 مین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیر ساخت درس باشه زیر 10 مین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر ساخت مملکت درست نیست سیستم ما درست باشه ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون که جواب دادی، بیا بیشین اینجا پس با هم منتظر بیشیم، همه چی داریم، ورق بازی، تخته نرد، تیله و پله مار هم هَس،... به ننم میگم واسَمون شب نخود پلو بار بزاره با ماسْ بوخوریم. (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَمد تو چرا انقدر منفی هستی بالام جان؟
به جای این حرفا برو چار کیلو نون خامهای بِسون و تو هم بیا پَهلوی ما، شب نخود پلو داریم با ماسْ. (sm6)
(sm70)نخودپلو روپایی میزنه؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدترین نسخه نرم افزار pc health
دوستان من امروز هم چک کردم هنوز آپدیت ویندوز ۱۱نیومد برام،کسی میدونه کی میتونم دریافت کنم؟
دانلود کن و نصب کن