برگشتیم به اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برگشتیم به اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انرژی داره ها انرژییییییییییییی(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبکشو بگو دیگه احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)وای خداااااااا . ببین اهنگ کِی میخواد بیاد . همون روز ... (sm58)هدیه شادمهر به من (sm19) پر انرژییییییییییی (sm118)
شایدم کار بهنوده (sm2)
احسان خداوکیلی اگه سبک کارو تاریخشو میدونی بهمون بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسم نده عزیز مننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه صبر کن میاد ، یه تک آهنگ که بیشتر نیست . حالا اگه آلبوم بود یه چیزی
(sm144)
احسان خصوصیت چک کن
ترقه هم نیست !(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان زیر لفظی میخوای ؟
احسان سری های قبل باز یه چیزایی میگفتی این سری هیچییی
اقا یه چیزی بگو دیگه بشکل سربسته(sm51)
منظورت از همون روز کدومه(sm2) 10 تا تاریخ دادی مردک(sm2)نقل قول:
نخندونین آدمو : ))
آقا هیچکی از هیچی خبر نداره..
ساده نباشید!
به امید یه کار قوی از آقای خاص !
اهان فهمیدم احسان کدوم روزو میگی(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند روز دیگه مهمون این تاپیکم تحمل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول دوستمون ساده نباشیدنقل قول:
مرتیکه واس ملت طاقچه بالا نذار بهشون بگو خب(sm2)نقل قول:
همون میکروفونه توماس تو حلقت(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده به قرآن به پیر به پیغمبر به دوازده امام و به همه ی مقدسات نمیتونم بگم واسه رفیقم بد میشه به قرآننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلنم چیزی گفتم به خاطر این بود که هنوز ویدئو ادیت نهایی نشده بود
قصد داشتم 24 ساعت جلوتر آهنگو ریلیز کنم و غیب بشم(sm2)به خدا پای رفاقت 15 ساله و خیلی چیزا در میونه . میخواین رفیقمو بگیرن اونجا دار بزنن ؟؟ به قرآن اگه میتونستم میگفتم
تو عمرم اینقد قسم نخورده بودم خدایا ببخش
شما این اطلاعاتی که میدی همشون کلی گوییه و چیزاییه که هممون تو فضای مجازی میبینیم,نقل قول:
داداشی واسه خودت میگم..!
بچه که نیستم نکن اینکارو به شعور آدم برمیخوره.
سر آهنگ معروف هم میگفتی چندروز مهمون تایپیکی ولی موندی، حقته که بمونی !!!!
اینجا متعلق به من و شما و هممونه.. نباس منتی رو کسی بزاریم. اگه هستیم فقط به عشق شادمهره.
یاعلی.
در مورد کلی گویی که بارها جواب دادم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد آهنگ معروف به خاطر ازدواج و یه سفر کاری بود گفتم میرم و بعد دو ماه برگشتم چون محل کارم نت دارم و ...
منت ؟!؟! کدوم منت ؟! هر خبری دستم اومد اینجا گفتم تو این چند سال تا جایی که میتونستم جزئیات رو گفتم . تاریخ ریلیز آلبوم و موزیک ویدئو دادم . کدومش درست نبود ؟ دیگه چیکار میکردم ؟
بله به عشق شادمهره و منم قسم خوردم منظوری از این خبر زدنا نداشتم ! الانم دیگه نمیخوام ذهنمو درگیر این مسائل کنم تا چند وقت به خاطر اینکه باید به زندگیم برسم
یا حق
ما ک نفهمیدیم چی شد..یکی میگه ی کار معمولیه..یکی میگه خوبه..یکی میگه شاهکاره(sm50)
انشالله که همه رستگار میشیم(sm2)
چه داستانی شده این خبر گذاشتن احسان(sm120)خبر میزاره اشتباه در میاد.(sm2)نمیزاره میگن میدونی نمیگی(sm2) خبر سالم داره نمیزاره(sm2)
مردک هرچی اخبار خراب داشت داد به ما.. حالا ی سالمشو داره نمیده ملت استفاده کنن(sm2)
اینجاست که تتلو میگه خسته ام از این الگوریتم زندگی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم کاور
بابا انقد این احسان بنده خدا رو اذیت نکنین . . .
بحثش دیگه داره میره رو اعصاب . . .
حالا که اینقدر قسم خوردی منم یه قسم بخورمنقل قول:
.
.
به خدا یه کاری میکنم یه بلیط بگیری بری پیشه همون توماس پناهنده بشی(sm2)
اورجیناله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیبل آونگ روشهنقل قول:
ولی کارای شادمهر مشخص نیست(sm66)
(sm120)
آونگ کامینگ سون نمیزنه رو کاور (sm120)نقل قول:
معلومه اورجینال نیست.عکس ماله کنسرته
ای شایعه ها چیه با باران میگن فیت میخاد بده شادمهر هیچ وقت چنین کاری نمیکنه چه ربطی دارن به هم اخه
کنسرت مالزی 2010 دوربین کنسرت گذار اپلود کردم
20 دقیقه با حجم 280 مگابایت
یکی از بهترین کنسرت های شادمهر(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر لطف کنه یه لینک از تمام تک اهنگهای نمیا مسیحا بعد از البوم توهم بده.میخوام حرف شادمهرو گوش بدم(sm169)
عزیز اینا همش شایعه هست ک تو تلگرام پخش میکنند برای افزایش بازدیدشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم عزیزم . . . (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
چقدر تاپیک بی حاله انگار نه انگار که قراره آهنگ جدید بیاد