راستی اینم ادم رفت بگم مسی 7 تا هم پارسال خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی اینم ادم رفت بگم مسی 7 تا هم پارسال خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خوب حرف میزنی(sm25)حسین یاد بگیر(sm120)نقل قول:
تبریک میگم من همین حسُ نسبت به جفتشون دارم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حال جام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای چی شد که 6 تا خوردین(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با توام(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت ندارن یکی مخالفشون بگه --- (sm14)نقل قول:
کلا بازیکنی که تو تیمی باشه که باخت پرگل بده بزرگ نیست(sm59)نقل قول:
منم پشت توام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بیشتر بی طاقت بودینا(sm14)نقل قول: