چی بهت بگم الان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بهت بگم الان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون نیمه گمشده تو نبود؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سر کار نمیتونم آپ کنم (sm120) میام خونه هم دیگه آلبوم آپ شده و گرنه خودم آپ میکردم
مادر جان مینا یه آهنگ دارم واسه عروسی بوده به اسم مینا (sm120) آپ کنم برات ؟(sm2)(sm2)
عین تو..دوزشو ببر بالاترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و داستان از همونجا استارت خورد (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ماه تخمی ترین ماه برای امیره
نقل قول:
منظورت چه موقعس دقيقا؟ (sm98)
(sm19) (sm10)نقل قول:
معتادش شدم آلبوم بیاد نزنم بدن درد میگیرم (sm2)