در زمين من از پيراهن کشورم دفاع ميکنم، اما در آن لحظه اصلا انتظار نداشتم که مهره کمرش شکسته شود.(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
در زمين من از پيراهن کشورم دفاع ميکنم، اما در آن لحظه اصلا انتظار نداشتم که مهره کمرش شکسته شود.(sm2)
شما بگو 100-0 برنابئو(sm59)همین انریکه که میندازینش بالا با زامورانو سال 97 5 تا گذاشتن در بارسا.اینا از یاد میره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه الان با 11-1 میسنجیدن شما رو(sm120)
چه قد مشخصه که بی طرفی(sm108)مثل بی طرفی آمریکا تو مسائل سوریه و عراق(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار و مسی و لام و ... --- 4 تا بازیکن در پیتی هستن ---
که چون فقر بازیکن دارن کشورهاشون --- با زور اوردن تیم ملی بازی کنن ---
آدم های بی خاصیتی هستن کلا ---
خوب شد --- (sm26)
الان من نمیدونم چه بحثی میکنید.من کی گفتم رونالدو بزرگه و مسی کوچیک....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط ابراز خوشحالی کردم
هم با طرفاتون هم بی طرفاتون استاد مغلطه کردن هستید(sm10)
رو بوم میشه؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از انریکه بعد از سال 97 هم بیشتر بگو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 97 نمیتونم بگم ولی میدونم خداوند فرشته ای نازل کرد دندان خرگوشی که بارسلونا را به جهانیان معرفی کرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا بازیکن دیگه هم اضافه کن....فرافکنی دقیقا اینجا معنا پیدا میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفایی زدم که دوست دارید دیگه --- (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]