آقا خانواده گیر دادن که چرا امسال که ارشد داری هیچی نخوندی و هیچ جا قبول نمیشی
خب امتحان ساعت 8 هستش ، من 6 بلند میشم میخونم دیگه
خوبه خب ...!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا خانواده گیر دادن که چرا امسال که ارشد داری هیچی نخوندی و هیچ جا قبول نمیشی
خب امتحان ساعت 8 هستش ، من 6 بلند میشم میخونم دیگه
خوبه خب ...!!!
(sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفع غم رفیق از واجبات است ، اینو یادشون رفت واجبش بکنن . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سوبرا بینم
وقتی عکسای خلبان اردنی رو دیدم یه چندتا قناری داشتم رفتم آزادشون کردم همش فکر میکردم زیر لب دارن بهم میگن داعشی داعشی
الان میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح تو کافی نت بودم
دختره مموری آورده میگه لطفا برام آهنگ پیشواز بریزید!!!!!..
.
.
هیچی دیگه ! کافی نتیه با سر رفت تو مانیتور الانم توی کماس
ایرانسل هم اعلام کرد بخاطر این فاجعه عظیم انسانی ، شبکه رو قطع میکنه!!!
منظورت **** مارکته ؟؟؟ نکنه از اون سوپرااا ؟؟؟نقل قول:
همین دو روز را با دوستان گذرانیدن مرا آرزوست (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره ، نه درس خونده ، نه خوشگله ، نه آشپزی بلده
خلاصه بگم صفر صفر ،
ازش میپرسی ازدواج کردی... ؟؟؟
با اعتماد به نفس کامل میگه هنوز دم به تله ندادم... !!!
تو خوده تله ای لامصب... !!!
به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانسور سایت هم فعال شد (sm70)