(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
دکتر .. (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان این دوتا البوم رو نداری؟
دورنگی بهنام صفاریان کیفیت 320
یاد تو بیژن خاوری
هنوزم بی هوا
وقتی اون لحظه ها
تو رو یادم میاد
نفسم می گیره
(sm50)
(sm81)
(sm134)(sm50)
من دنیا اومدم
تورو ببینم و برم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقا جان نزديك عيده بسم الله
Reza Pishro - SorIsrafil (sm118)
این گلدون فکر کنم تو همون دسته موزیکایی قرار بگیره که من از چاوشی انتظار دارم مثله کارای قدیمیش و خب من قطعا میپسندم
باید همون فرمون قدیمی رو بگیره بره جلو نه کس شعرایی عینه این زندان و یه سری کار دیگه
این ریتمش اروم تره کلنجاره ولی یه ترکم مثله کلنجار و اون ریتم بده که من یکی تا یه هفته قفل میشم روش مثله خوده کلنجار که همین الانشم گوش میدم
والا من کلا البوم پارو هم هنوز گوش میدم ولی این گزند مزند نمیدونم اصلا کجا ریختمش گوششم نمیدم.کـیرم تو کـونه صفاریان(sm2)(sm2)
و به نظرم این مولانا و اینا رو بذاره واسه همون سنتی خوناش.شعرای صفارو قشنگتر میخونه
(sm39)
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوا لیپا و گریکسو دانلود کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوا لیپا یه صدای خیلی قشنگ و خیلی خیلی قدرتمند و حجیمی داره.
تمومه این هم نسلاش مثله تیلور سوییفت و اریانا گرانده و زارا لارسون و سلنا گومز و........ میذاره تو جیبش
ولی اونا چون مارکت اصلیشون امریکاست و این انگلیسه فعلا معروفترن ولی اخرش حسابو میده دستشون
5 تومن من ریختم بخاطر گل روی محسن
دیوونم ، اینو شنیدی
عاشقی ، اینو شنیدم
یه تیمارستان به هم ریخت
دوباره خوابتُ دیدم ... (sm50)
(sm35)
خیر هنوز... منتظر فرصت مناسبم... (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا منم که تو خودم هی دوره می گردم
هرجای تهران و بگی بی تو وجب کردم
حالا تو اگه هیکل اینو نمیدیدی میومدی ازش تعریف کنی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران و دود گرفته و من عاشق عطرت
شهر و حسود گرفته و من عاشق عطرت
تهران و غم گرفته و من شادم از یادت
اینجا یکی هست که تورو بی وقفه می خوادت
6 ساله بود که پدرش مرد و
چیزی نداشت جز کفنی که برد و
اون موند و مادری که نا نداشت
دیگه خوشبختی تو زندگی جا نداشت
سقفی که گریه میکرد زیر بارون
غم گرفته بود دم جای خونه
اون شاهد زنده ی اون گریه هاس
اون فقر و دید تو صورت خواهراش
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
ریدم تو سلیقت امیر بی گزند و مولانا و صفاریان کجا صفا و پاروی بی قایق کجانقل قول:
یعنی کـــــــیر دو عالم تو کونـــت
(sm2)الان به نظر تو امیر با گزند خیلی بهتره تا صفا ؟! نخیر عزیزم منم نظرم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر ما اینه نظر شما هم همون با گزند (sm128)
میکنمتانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر مولانا بهتر است یا ترانه ی صفا مساله این است ... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزتش هادی پاکزاد رو خیلی زود رفتش
بچه ها کسی لینک دانلودی از کنسرت شاهین تو اسرائیل داره >؟
گیتارم شکست و قلبم ...
از وقتی تو رفتی ،
وقتی تو رفتی ،
وقتی تو رفتی ،
وقتی تو رفتی ... (sm50)
درست خوندن شعر مولانا بهتر است یا گیرا بودن ترانه های صفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدن شعر مهمه حالا مهم نیست کار مولانا باشه یا صفانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی کنیم از آهنگ تریاق (sm50)
همون ریده شدن به مفهوم اصلی شعرِ مولانا و جایگزین شدنش با تفکرِ خواننده تو ملودی ، نقطه ی اصلی نقدِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر مولانا اگه به همون شیوه ی تریاق یا امیر بی گزند کار بشه چیزی از مفهومش کم نمیشهنقل قول:
از بیرون اومدم پست های محسن رو دیدم هم سوپرایز شدم هم ناراحت
با تمام وجود غمگینم (sm50)