انصافا اگه میتونید کمک کنید حتی 5 تومن ! 5 تومن پول یک گیگ اینترنته یه فیلم دو ساعتی (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا اگه میتونید کمک کنید حتی 5 تومن ! 5 تومن پول یک گیگ اینترنته یه فیلم دو ساعتی (sm176)
من کمک کردم هر چند نباید گفت
اگه قرار به اون فاکتور باشه زارا از همشون سکـسی تر و خوشگلتره ولی خب اینم خواننده جوونیه معلومه به هیکلش میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بخوام برات انالیزه هیکلی بکنم اون بقیه که گفتم یه نمه ظریفتر و ناز تره هیکلشون ولی دوا درشت تره قیافه اونا هم دخترونه تره دوا یه ذره پسرونه تره ولی خب خیلیم خوشگله قیافش تخمی نیست.
ولی من بحثم صداست میگم صداش از بقیشون حجیمتر و قوی تره بد میگم بگو بد میگی
مثلا ترک no lie سین پائول که سبکشم رگیه رو گوش بده.ببین هرصدایی جز صدای دوا بود اصلا به این قشنگی نمیشد موزیک
میـکونمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم با توجه به ادبیات اشعار مولانا و نوع کلام بدرده سبک سنتی میخوره نه پاپ مدرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت این ملودی های که چاوشی رو این شعرا کار میکنه پاپ مدرن تشریف دارن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتم نه فقط چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ میلاد
یه گروه 4 نفره هست به اسم litle mix
یعنی یکی از یکی کس تر(sm2)(sm2)(sm2)
میخوام
من اون موقع که آلبوم چاوشی اومد گفتم که تریاق یه کار گرانچ عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی خاصی در مورد قلاش و زندان ندارم - نمیخوام بگم ضعیفن ولی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خیلی ضد زن تشریف داری چرا کاری از این فرشته ها تو سایتت نداری ...
الانم یه گروه دیگه تو ام تی وی دیدم 5 نفر بودن اونا هم یه 2-3 تا کس درست حسابی توشون داشتن ولی اسمشونو ندیدم(sm2)
اولی ، سمت چپ ، میپسندم ، خیلی زیاد ...
امروز 2تا از همین لیتل میکس زدم کهنقل قول:
همه ی اینا بودن تو سایت
ولی اخرش هیشکی دوآ جون نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدل قیافه زنونه رو بیشتر میپسندم تا بیبی فیس مثله اریانا گرانده
کی درست میشه سایتت خیلی نخیلیه الان سر از هیچیش درنمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم سایتت باز نمیشه
(sm25)
چون بحث صدا بود اینم بگم برای اتمام بحث البته از نظره سلیقه خودم
سلنا صداش بد نیست ولی کلا نه با صداش نه با قیافش حال نمیکنم
اریانا صدا نداره و کاملا معمولیه فقط همش تحریرای تخمی میزنه از این مدلای داد زدن که من متنفرم.بخاطره قیافه و هیکلش معروف شد
زارا صداش حجیم نیست ولی صداش خاص و قشنگه
تیلورم صداش خوبه و پختست
و در اخر دوآ جون که صداش یه حجم و پختگی خاصی داره ولی در عین حال صداش معلومه جوونه.همه رو میذاره تو جیبش
والا منم نمیدونم کی میخواد درست بشه . هرچی میخوای باید از سرچ پیدا کنی
شاید تا قبل سال قالبو تموم کرد
الانم معلوم نیس چه مرگشه . هاست دی ال مشکل داره
خودتو اذیت نکن ، این پشم لیدی گاگا هم نمیشننقل قول:
صدایی که اون داره هم قدرتمنده هم تکنیکی هم پر حجم
امثال آریانا گراند خواننده های چیپ هستن که اگه پرودیوسرایی مثل مارتین گریکس باهاشون کار نکنه باید کنار خیابون بخونن
ببین موکل ...نقل قول:
Kesha * Madeline Juno * Britney Spears رو باید دوست داشته باشی و ازش راضی باشی از من گفتن بود ...
خانم گاگا هم هست جزو اون سه تایی که گفتم
یه لبایی داره اصلا یه چیزی(sm25)نقل قول:
صدا فقط صدای آسمانی و جادویی امی لی (sm50)
Lady Gaga - Anatomy Of Change
شما اینو گوش کنید ، قدرت و توانایی خانم رو متوجه میشید ...
آقا از راست سومیه کیه ؟ (sm2)قیافه شو خیلی دیدم خیلی آشناست اسمشو یادم رفته
همون اول گفتم دارم بین این جوونا مقایسه میکنم گاگا که یه تحریر بزنه شیشه میاد پاییننقل قول:
تو این جوونا صدای دوا از بقیشون خیلی بهتره اون اریانا که اصلا ریده حرفی توش نیست
این اهنگ معروف چین اسموکرز dont let me down که ووکالشو یه دختره به اسم دایا خونده من اینو تو کلیپ دیدم نوجوونه ولی اونم صداش صدای قشنگ و خاصیه
(sm178)
پیر شدن دوست نیمیدارم(sm2)نقل قول:
البته یادی کنیم از دمی لواتو که وقتی بالا میخونه جر میده
نوموخوام ... (sm2)نقل قول:
دیوث هادی, منم میخواستم همینو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافش خیلی آشناست
(sm2)(sm2)(sm2)
شبیه یکی از استارای محبوبه (sm2)
Jesy Nelson
دمیم خوبه
همه یه چیزی داره صداشون جز این اریانا تخمی.فکر کنم تو امریکن ایدل مایدلی معروف شده اول
اشترم اینو بزن سر دره سایت(sm81)