بی تو
نه بوی خاک نجاتم داد
نه شمارش ستاره ها تسکینم
چرا صدایم کردی
چرا ؟
(sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی تو
نه بوی خاک نجاتم داد
نه شمارش ستاره ها تسکینم
چرا صدایم کردی
چرا ؟
(sm9)
بالاخره بردیم(sm118)
ما نسل روشنى كه تا عمق خيابان سوخت
(sm50)
(sm59)
روسیه(sm59)
جهان به چيز بچه ات بنوش می خراب شو
اگر چه شحنه می زند تو مست باش و پا نده
خراب شو خراب کن خرابه زار می زند.... خرابه زار می زند....خرابه زار می ...
(sm169)
(sm98)
(sm50)
وقتی به مرگ فکر میکنم
میدانم
باید به زندگی فکر کرد ..
وقتی به زندگی فکر میکنم
میدانم
چیز دیگری نیست
باید به تو فکر کنم ..
وقتی به تو فکر میکنم
نمیدانم
چه کنم ..
شهاب مقربین
شکلک خمیازه نداره اینجا(sm20)
(sm169)
(sm50)
بیکار شودوم گفتوم یه بیانیه ول بدوم (sm51)
یه پُستا دیدوم سی بیکاری کا (sm51) مو مویرِگی آشنو دارم کا (sm51)
موخواین بوراتون کار جور کونوم کا ؟(sm51) مو چون اصلیتوم آبودانی شیرازو مَشَدیه ها موتونم تو اییی ولایتا کار جور کونوم کا (sm51)شرایطشم حرف نِداره ها کا(sm51) حالا شرح مودوم براتونا کا(sm51)
آبودوان : متقاضیا توجه دوشته باشونا که سی ایطوریه کا(sm51) بوید بورین شط یه نخو وصل کوردن وسط شط ، آبو با سلط از این ور نخو بوریزی اونور نخ کا(sm51) حقوق و موزایا حرف نِداره کا(sm51)
شیرازو : متقاضیو توجو داشتو باشونو که سی ایطوریه کا(sm51) هیچ کاریا نوموکونو ، فقطا موشینی یه جا کا(sm51) هر چقدا تنبلو ترا باشیا کا حقوق بیشتر موذن بهتا کا(sm51)
مَشَد : متقاضا توجو داشتو بوشن که سی ایطوریه کا (sm51) باید شمع دست دوم بوفروشینا کا (sm51)
هر کی خواستا بوگه کجی کارو واسش جور کونوم کا(sm51)
(sm30)
عباس معصومی کیجا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه چه وضعشه از کی تا حالا دست دادن حکم زنا رو داره یه مشت اوسکول ریختن تو این مملکت آبروی دین رو بردن(sm178)نقل قول:
امتحانای دانشگاه کِی تموم میشه ؟
این واقعیه؟؟نقل قول:
درسته اینا داغونن ولی هنوز به این درجه نرسیدن که واسه دست دادن حکم زنا صادر کنن(sm77)
حالا شاید به جاهای دیگه هم دست کشیده(sm120) ستاره بچینی بوس بوس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم اینجا با معرفتم پیدا میشه کا (sm51)
(sm2) ولی خیلی کاراش سخته مخصوصا کار اولی که گفتی از سر نخ (sm51) (sm30)
درود به دکتر سوکراتس بزرگ مرد تاریخ (sm51)
آقا رفته تو با همه جاش دست داده (sm120) ممه راست ، ممه چپ و ...(sm120)
از کجا میدونی تو مگه بودی اونجا ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرازو خوبه کا(sm51) هر چی تنبلو تر = حقوقو بیشتر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر سوکراتس حیف شد (sm74) اینقد خورد که نابود شد (sm81)مو هم دیدوم نموشه بشینوم دست رو دست بزاروم کا(sm51) شودوم دکتر سوکراتس تا آبودان سر افراز بوشه سی برزیل کا(sm51)
(sm30)(sm30)(sm30)
پ چی کا (sm51) زندانبان بودوم کا (sm51) ولی نگو نکردوم و زیر لب ذکر گوفتوم کا(sm51) گوفتوم بزار راحتو بوشن کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر به جاهایی که در ذهن منحرف من هست دست کشیده باشد حکم زنا را دارد شیخ صادق(sm2)نقل قول:
عاقا من ویندوز پدرم اپدیتش کرده میگه سایت رو باز نمیکنه اصالا وصل نمیشه ب نت
حالا جدا از اینکه ویندوز رو عوض کنم چه کار کنم (sm1)
ویندوز عوض کن مگه چقدر طول میکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت چیه بابا من که زدم از رجیستری کلا غیر فعالش کردم که هیچ چی آپدیت نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میتونی تو کنترل پنل Restore بزنی یا از نرم افزا رجیستری استفاده کنی
ولی من که میگم بهترین کار اینه ویندوز عوض کنی سرعتتتم بره بالا خیال راحت
خو آپدیتا رو پاک کن دوباره اپدیت کن (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریستور نمیشه میگه سیکیورتی یا فایروالت نمیزاره فایر رو اف کردم بازم نشد
نشدنقل قول:
(sm25)
ویندوز عوض کن ، خیال همه رو راحت کن (sm120)نقل قول:
از انجمنای کامپیوتر سوال کن اونجا بهتر به جواب میرسی اگه حالشو نداری ویندوز عوض کن به قول دوستان(sm51)
اوکی مرسی
بابا نیم ساعت برو سافت 98 تمام درایورا رو دانلود کن بعد ویندوز نصب کن نرم افزارو هم که دل کردی همه رو نصب کن (sm120)نقل قول:
اینجوری بخوای درستش کنی حداقل نیم ساعت باهاش باید ور بری منم اینجوری شد عوض کردم الان یه ساله دست نخورده (sm120)
این انجمنا مثلاً میخوان بگن خیلی بلدن (sm120) آخرش به گوه خوردن میوفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]