بیخود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که الان گذاشتی dualipa کلا چندتا آهنگ داره
این no lie که با سین پائول خونده یه ورژن اصلی داره یه البوم ریمیکسزم داره 2 تا ترک داره جفتش شنیدنی اینارو شب میزنم تاپیک
کلا دوا ترک خوب خیلی داره همشو میزنم
بمیرید ، بمیرید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستی صدای پاش میاد
آهسته و یواش میاد
به لطف ناز قدمش
بهار س...ک...س باهاش میاد ... (sm25)
نه Jesy نیست(sm2)
یه 10 تانقل قول:
از 2015 شروع کرده قبلش تو یوتیوب کارای بقیه رو میخونده بعد با وارنر قرارداد امضا کرده
البومشم یه 2-3 ماه دیگه میاد
سومی سمت راست همینه دیگه البته عکسای دیگه اش با این عکس خیلی فرق داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چپ دومی
فقط هم همون قابل تحمل تشریف داره ، بقیشون مثل سیاه لشگرای فیلم 12 سال بردگی میمونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
و هم چنان دومی از چپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به غیر از سمت راستی اینا همشون اول کـون و رون بودن بعد بقیه بدنشون تشکیل شده(sm2)
آلبوم اشکان ماهری رو که گوش میدم وجودم جلا پیدا میکنه ، هنر یعنی این ...
حالا اولی از راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm59)
از راست اولی (sm50)نقل قول:
من از بیگانگان هرگز ننالم
که با من هر چه کرد آن آشنا کرد ... (sm50)
میخوام یه کار فرهنگی انجام بدم ...
نخیر این ماله منه نبینم نگاه چپ بکنینقل قول:
4 تا دیگه هستن برو یه ور دیگه(sm2)
توش آهنگای فوق العاده ی سنتی بزارم
آیا از این امر استقبال میکنید ؟
یس
Milik Collection
(sm155) (sm142)
و همچنان از راست اولی (sm50)(sm2)
همینجوری که داشتم پوشه ی فایل های آپلود شدم رو پاک میکردم به این عکس رسیدم ...
سکوتی کردم ... (sm50)
یعنی ببین این دوا با من چیکار کرده(sm25)
تو از راست دومی رو بردار @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
نخیر خودم اول انتخاب کردم ماله خودمه بقیه رو کاری ندارم(sm2)نقل قول:
کاورو حداقل بذار
باره بصری تاپیکو بالا ببر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم لاک قرمز چه قشنگه .. (sm50)
وقتی که پدر میمیره مشکلات هم پشتش میاد یکی به یکی ..
Goldoon از نظر گوگل درسته
آهنگا که کاور ندارن باید کاور آلبوماشون رو بزارم که دارم ردیفشون میکنمنقل قول:
mohsen chavoshi - The Vase
رو کاور اینه
طرح کاور رو تو زدی؟؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گه خوریا چیه مثل آدم فارسی بزن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کونکشی اینطوری سرچ می کنه یا آهنگو با این اسم میشناسه که اینو میزنین رو کاور؟
نگو که کاورو تو زدی و امشبم حتما میاد (sm2)
گُلدُن اخه درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور رو من زدم ولی انگار نزدم. شک نکن امشب میاد(sm70)