نگا ای دیوس با این نظر دادنش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بخواد بپرسه میشه 2 تا ویندوز عوض کرد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگا ای دیوس با این نظر دادنش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بخواد بپرسه میشه 2 تا ویندوز عوض کرد (sm2)
احسنت خوشم میاد با هم حسابی تفاهم داریم قصد ازدواج نداری عشقم؟(sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق(sm70) تا هرکی بر به مشکل میخوره میگه برو انجمن کامپیوتر نمیدونم چی سوال کن (sm2)
بمیری دیگه بگو ویندوز عوض کن (sm30)
یه سلفی از خودت و ویندوزت بگیر بفرست واسه مایکروسافت حتما کمکت میکنه (sm120)
خو چی بگم هیچ کس راهنمایی درست نمیکنه تازه بهش گفتم ویندوز عوض کن دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شمعدونی چقدر اهنگای چاوشی رو تو ماشین پخش میکنن
غلط کردم و غیرمعمولی و برقصا
امشب هم اهنگ چهاردیواری و دور اخر (sm128)
سروش صحت البته خودش طرفدار چاوشیه تو مصاحبش گفته بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها گفتی... گشنگی مسئله خاصی نیست.. تشنگی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه گيري به يكي بده دوره همي بخنديم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط در زمانی که یک البوم بیاد قوه کرم ریختنم شروع میکنه به جوش و خروش (sm2) بقیه روزا خستس (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان چن نفر رو خفه کردی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيخيال بابا اين بيگانه اينورا داره ميچرخه برو اتيشو روشن كن من هيزم ميريزم توش(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)
Zakhme Zabun - live (sm81)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون (sm10) ...همون چراغ خاموش دارن جلو میرن که یهویی سورپرایزمون کنن (sm120)..آلبوم هر موقع بیاد خیالی نیس تا آخر سال بیاد راضیم ..خودم گمون میکنم سینگل جدیدو که بده زیاد فاصله نمیافته بعد یه مدت آلبومم میاد مثل حالتی که برا " آینده " 3سال قبل پیش اومد (sm59)
موسیقی ایران اون طرف چه این طرف اوضاعش رو همه دیگه میدونیم اصلا تعریفی نداره آهنگایی هم که بیرون میاد تک و توک خوب توشون پیدا میشه ..لس انجلس هم متاسفانه همون چند نفری که کارای خوب و استاندارد بیرون میدادن بدجور افت کردن
شادمهر شاید با ارفاق بگیم تغییری نکرده ..البته بعد از طرفدار زیاد که کاری نساخته که بخوایم با بقیه مقایسه کنیم..اشکال آهنگای این چند ساله شادمهر اغلب شعرای سطحی و بی سر و ته بوده وگرنه ملودی و تنظیم که همیشه خداروشکر عالی کار کرده ...خدا کنه تو آلبوم جواد شریف پورم کار داشته باشه..مهدی ایوبی هم نسبتا خوبه اونم احتمالا دست کم یه کارو داره انشالله مونا برزویی هم شعر درست و درمون بده دست شادمهر (sm120)
راجع به صدا موافقم صداش دیگه اون صدای دوره ایران و جوونیش نیس چه میشه کرد دیگه سن که زیاد میشه صدا هم عوض میشه ....
شادمهر هنوزم همون آدم کل شقه و وسواسیه خدا میدونه چه قدر آهنگ پخش نشده تو آرشیوش وجود داره که از بیرون دادنشون منصرف شده (sm120)
نقل قول:
مرسی..اسطوره شد..فکر کنم تا ابد رکورد فیل جکسون پایدار بمونه شوخی نیست 6 تا قهرمانی پشت سر هم (sm77)(sm54) البته خب تو قهرمانیاش با بولز نباید نقش پر رنگ جوردن را هم نادیده گرفت
ضمنا به چه فلاکتی افتاده لیکرز باشگاه را تعطیلش کنن سنگین تره (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm77)(sm2)
ابي خان اين كار شما ديگر محبوبيتت را پيش من كشت مثل همان گلوله صهيونيستي كه قلب كودكي مظلوم را نشانه ميرود در بيت المقدس و شايد به اين دليل كه ديگر نميتونم در حين لذت بردن از صدايي كه فكر مي كردم به دنبال صلح و دوستي و مهرباني است اين تصوير و اين حضور را در مكاني كه امروز ميعادگاه ظلم و شرارت و كودك كشي و زورگويي و ناحق كردن است فراموش كنم ،اورشليم جعلي است مثل همان خليج ع ر ب ي خداحافظ ابي
- (sm50)
آره والا (sm25) اصلاً گرسنگی رو احساس نمیکنی (sm25) یه چیزی رو توجه کردی ؟! به محض اینکه اولین لقمه افطاری رو میخوری ، تازه احساس گرسنگی میکنی بعد 17 ساعتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کشفیات بعدی (sm120)
قهرمانیاش تو بولز مزه دیگه ای داشت و تو خاطرات موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته اون زمان آرم گاو قرمز بولز همه جا بود (sm120) برچسب پُشت موتور و شیشه ماشین و ... (sm120) عجب بازیکنایی (sm1) تونی کوکوچ (sm1) ، همین استیو کر که دخیره پیپ بود ، رون هارپر ، دنیس رادمن ، هورس گرنت و ... فقط همیشه حرص میخوردم که چرا استکتون و مَلون نمیتونن حداقل یه بار قهرمان بشن (sm74) سه تا فینال پُشت سر هم باختن به بولز (sm25) حقشون بود حداقل یه قهرمانی بیارن (sm74)
به نظرم شادمهر و آرمین لج کردن با هوادارا (sm120) اینقد گفتن کامینگ سون شادمهر یه سال طول میکشه که حالا دیگه کامینگ سون نمیزنن و همه رو میزارن تو خماری !! ایرانی جماعت رو هر چه بیشتر بزاری تو خماری بهتره به خدا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شریف پور هست ، ایوبی هم بد نیست ولی من با مونا بد جور مخالفم چون شعراش به نظرم ریتم نداره و ...
شادمهر است دیگر (sm120) یهو میگه این ملودی به درد نمیخوره و پخش نمیکنه(sm120)
مگویان به پرتغال گل زده (sm2)
(sm50)
(sm2)این مهرزاد امیرخانی چرا این شکلیه ابنه ایه ؟
پاشایی مرد از هر طرفش یه خواننده زد بیرون (sm2)
تأیید دومین حمله بزرگ سایبری توسط مقامات آمریکایی/ فرم 86 لو رفت!
فناوری اطلاعات > اینترنت - حمله سایبری و سرقت اطلاعات 4 میلیون کارمند فدرال در برابر حمله دوم و بزرگتر سایبری که مقامات آمریکایی آن را تأیید کردند، چیزی نیست!
به گزارش خبرآنلاین در دومین حمله، اطلاعات محرمانه کارمندان اطلاعاتی و نظامی امریکا به سرقت رفته است.
مقامات آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود به آسوشیتدپرس از حمله دوم هکرهایی که احتمال میدهند چینی باشند خبر داده و تایید کردند اسامی و جزییات جاسوسهای امریکا که در نامها و لباسهای مختلف در سراسر دنیا به عملیات جاسوسی مشغولاند؛ به سرقت رفته است.
بر این اساس «استاندارد فرم 86»که افراد برای انجام عملیات مختلف جاسوسی-امنیتی آن را بهعنوان سند امنیتی پر میکنند و تحویل مقامات ارشد خود میدهند، لو رفته است!
در این فرم مشخصات مأمور اعزامی، اطلاعات شخصی و خصوصی آنها، سابقه بیماری روانی و قرصهایی که مصرف میکنند و سابقه بازداشت یا ورشکستگی، اطلاعات تماس با بستگان و شمارههای تأمین اجتماعی موسوم به Social Security درج میشود.
حملهکنندگانی که ظاهراً چینی هستند، اینک تمام جزییات اداری-اطلاعاتی-امنیتی آمریکاییها را در دست دارند و فهرست افراد امنیتی که به مأموریت خارج از کشور رفته و میروند را در اختیاردارند.
گوشی دور و بر 1 تومن چی بگیرم ؟
htcنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلای جدید میان ردش عالیه
300 و استاد اندی بزار روش اکسپریا زد 3 بگیر ، من که راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
htc هم خوبه
190 میگیرم خبر شادمهر میزنم (sm120) ( 200 بود شد 180 ، مذاکرات 50 50 شد ، 190 فعلاً )
خود من نمیتوانم در سبکی که پالت کار میکند فعالیت کنم اما بچههایی که میتوانند باید این کار را انجام دهند. پالت در آلبوم «شهر من بخند» به نسبت آلبوم «آقای بنفش» پیشرفت قابل توجهی کرده بود که بسیار قابل تقدیر است.
(sm59)
(sm10) تا 200 دیگه هم میتونم بذارم اگه چیز بهتری هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ناقلا (sm120) همینطوری 200 بیا بالا تا به s6 برسی (sm120)نقل قول:
بعد چند سال چهار ونیم جمع کردم برای لپ تاپ و گوشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم تقسیمش میکنم به هر دو تاش برسه