اومد رو کانال
نمایش نسخه قابل چاپ
اومد رو کانال
منتشر شد
تبريك ميگم به پاي هم پير شيد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موکل برو ببین خوب شد
(sm79)
حرفت كاملا درسته حالا كاري به اين ترك ندارم خيليا هستن الكي واسه خودشون انگليسي رو كاور اسم و ديتيل تنظيم كننده و اينارو ميزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه كدوم احمق انگليسي زباني مياد اين اهنگارو گوش بده
با اون كـونكشم بسيار حال كردم تبارك الله(sm2)
بین این اومده ها و رفته ها
هیچکس، مث تو اذیتم نکرد
(sm81)
دلیل اصلی اینکه انگلیسی کار میکنن بخاطر اینه که فارسی توی طراحی خیلی زشت میکنه طرح رو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچقدر انگلیسی زیبایی کار رو بیشتر میکنه فارسی کم میکنه. مثل همین کاور سیروان. فینگلیش نوشتن حتی فقط واسه زیبایی
کاوره اینه قدی رو ببین فارسی کار کردن خیلیم قشنگ شده.اون انگلیسیشم که خیلی ریزه به حساب نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حرفتو از یه جهت دیگه قبول دارم که وقتی انگلیسی کار کنن فوقش با یه فونت متنوع کار راه میوفته ولی فارسی باید تایپوگرافی بشه و با فونت خالی کار راه نمیوفته
شهاب اکبری ... (sm127)
چقدر حال میده صبح خبر پخش یه آهنگ میده شب پخشش میکنه
حالا یکی هست طرفداراش همه شیک ، الان 6 ماه کامینگ سون دارن
(sm2)
(sm81)لاک قرمز
امشب استیجو میبینیم بعد میریم رو هفت
به نقدش میرسم ولی امشب اگه ندیدی اینا بمونن:
بهروز و علیرضا و نیکیتا
روز و شب منتظر مهمونه...
درد من حصار برکه نیست،
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
از کتاب ماهی سیاه کوچولو
نوشته ی صمد بهرنگی
عمو شاهین هم در آلبوم رادیکال اسم ایشون رو برده است
پس از تو ارس در صمد غرق شد
خب همونطور که مشخص بود ، دموی بی کیفیتش خیلی جذاب تر بود
بد نیس ، حال میده
دلم لک زده بود واسه همچین آهنگی نیاز داشتم بهش (sm74)
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
... هه خنده دعوتم نکرد (sm81)
(sm172)
چقد خوبه آهنگش(sm19)
چ خوبه قبلش نه دمو بگوشی نه ترانشو بخونی (sm127)(sm59)
سر این سفره هنوزم یه نفر روز و شب منتظر منشیه
مطمئن باش کسی قادر نیست 35 تومن منو برگردونه
(sm81)
(sm70)
اگه دوست نداشتی رنجوندنمو
هیچوقت از تو نمی رنجیدم
با این آهنگ یاد 40 هزار تومن وجه نقد میوفتم همش (sm2)
تو فقط اشاره کن ببین چطور همه عطر فروشی هارو بهم میریزم (sm88)
نتم ریده نتونستم دانلود کنم هنوز(sm81)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک این یارو چرا پاک شد من بودم زر زد پشت سرم؟
منم ندیدم تا الان که خودت گفتی هم خبر دار نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل نشست (sm19)
نتی که نرینه نت نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه 2-3 روز شاید نباشم اومد زر زد از طرف منم برین بهش(sm2)
واقعا که من کار فرهنگی میکنم برید ببینید دیگه شورشو درآوردید (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون کار فرهنگی که هرشب 11 شب انجام میدادی رو بیشتر میپسندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزاشتن ، نزاشتن ، نزاشتن ...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست و بالم رو بستن ... (sm74)
(sm25)نشد نشد نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل خاله ی خاله ها بانوی بانو ها کریستی و السکیس رو معرفی میکردی (sm74)