صابر؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر؟
علاوه بر اینکه مفسد فی الارض هستی خیلی هم بی ادفی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا تا جایی که من اطلاع دارم هنوز مردی پیدا نشده که جنس زن رو تونسته باشه بشناسه ؛ کجاش حالت فان داشت که من نفهمیدم ؛ بگو تا دو زاری منم بیفته (sm70)
سيا خاله تو تي اون لبان بزه بي
مي امره گپ نزه بي
سه روز سه شب تو بركت گاز بزه بي
مي امره گپ نزه بی
سه روز سه شب تو بركت گاز بزه بي
مي امره گپ نزه بی
بيميرم بيميرم بيميرم
بيميرم بيميرم بيميرم
مو تي او سرخه جولانه گاز بيگيرم بيگيرم
مو تي او خاله سر لب ره بيميرم بيميرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فلش پلیر رو دان کردم اما واسه نصب باید مرورگرا رو ببندم گفتم بعدا نصب میکنم ، همین که دانلود کردم خیلی هستش ، زیاد بهم فشار نیار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره شنیدم قدیما در تمامی عروسی ها نواخته میشد ، ولی نمیدونم کی خونده ؛ بزار پوریا اومد اون اطلاعاتِ گیلکییش تکمیله الان میاد سه سوت بهت میگه
صابر داداش تو بسی رنج ببری در این سال سی ، و در مورد خانم ها تحقیق کنی باز هم نمیتونی بشناسیشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه عزیزم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش کردم خودم ، لینکشم گذاشتم اون بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال از دست شما مرسی
نقل قول:
مجی چش بود؟(sm172)
وقتی عکسای خلبان اردنی رو دیدم یه چندتا قناری داشتم رفتم آزادشون کردم همش فکر میکردم زیر لب دارن بهم میگن داعشی داعشی