نبود؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نبود؟(sm70)
سلام دوستان با معرفتم اين همون سى دى نهايى هستش كه از روش تكثير ميشه ! ممنون از صبوريتون و پيگيريتون از اينجا به بعدش زحمت انتشارش پاى آقاى خانزاده و شركت پخش هستش و اميدوارم اين مجموعه مورد پسندتون واقع بشه و تا نيمه شهريور ماه به اميد خدا پخش بشه...هر چه در توانم بود و بلد بودم رو گذاشتم اين آلبوم به نظر خودم فرقهاى بزرگى با آلبومهاى قبلى داره ! (sm3)دقیقن این حرفا رو واسه البوم قبلی زد بيشتر از هميشه حسيه و به خودم نزديك و اميدوارم شرمنده تون نشم و مسير رو درست رفته باشم فقط يادمون نره بايد بهش زمان داد واسه خاطره سازى...ما رو دعا کنید...دوستتون دارم...يا حق
بابک جهانبخش
فتل ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از مدت ها یه بحث مستعد پیدا شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم «وارونه» با صدای امیر مولایی منتشر می شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
خدا رحم کنه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اخرین ارسالا فروم چرا یه تاپیک عنوانش ناپدید شده
کاووسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نوید پسر خالته ؟
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .