(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) برو بابا عامو (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلاً دعوا (sm2)
سن خرو داری خجالت نمیکشی(sm2)نقل قول:
(sm98) درست صحبت کن مردک نفهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید گفت زنیکه نفهم (sm2)
بمیر(sm2)نقل قول:
دوباره بمیر(sm2)
هی روزگار (sm172)
فامیلمون تصادف کرد فوت شد (sm50)
پس تو چه غلطی میکنی اینجا(sm98)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فكر نكنم دفعه بعدي وجود داشته باشه دوستم هنوزم داره فحش ميخوره(آخه گفته بود قيمت ورودي 25 هزار تومنه)(sm2)داستان از اين قراره كه يكي از دوستام كه از قضا دبير محترمي هم هست گفت كه بابا صبحونه 25 هزار تومن نمي ارزه چه خبره آخه بريم پاركي جايي خودمون صبحونه ببريم ما قبول نكرديم ريختيم سرش كه گدا بازي در نيار بابا يه دفعه هم 25 تومن خرج صبحونه ت كن و از اين حرفها.
خلاصه رفتيم و جاتون خالي حسابي هم دلي از عزا در آورديم موقع حساب كتاب همه پولها رو جمع كرديم داديم به يكيمون ببره سر صندوق . يه دفعه ديديم رنگ پريده داره مياد ميگه بچه هاااااااا ميگه نفري 41 تومنه (sm30)(sm30) قيافه هامون خدائي ديدن داشت اولين كسي كه زد زير خنده من بودم اولين نفريم كه كتك خورد از اون دبير گرامي من بودم گفت زهرمار ميخندي چي خورديم كه 41 تومن شد؟ ديدم خيلي كفريه گفتم حق داري جاي تو باشم جعبه دستمال كاغذي رو ميذارم تو كيفم با خودم ميبرم يهو خندش گرفت اين شد كه از استرسش يكم با گفتن و خنديدنامون كم شد وگرنه سكته كرده بود بيچاره (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
خدا رحمتش كنه(sm172)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]