(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm2)
من هنو تو شک شب آلبوم و کارای الی گیر کردم چیکا که نکرد آلبومو گیر آورد !!!! (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه شما ببينيد چقدر موقعيت حساس بود كه اميرالمونين از خير ِ تراك شاهين و عرق ِ نابِ شيراز هم گذشت :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد آلبومِ امضا شده چی شد؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خوشم میاد الی لنگ باشه همه کاری میکنه (sm2)
اوکی میشه به زودینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته برا تو رو صحبت نکردم قبلا ، ولی اوکی میکنم
(sm120)
(sm30)
(sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مختار(sm25)
ميدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي دمتون گرم
خيلي حال داد اونشب
ولي خب بازم اطرافيان چاوشي آلبوم رو منتشر كردن (sm2)
من اون شب خودمو جای رفیق موزن و مدیر برنامه موزن هرچی بگی جا زدم نشد که نشد ..
بها ناکس همه رو خر کرد !!!! (sm2)
اول صب و بهادر :
عمیقا متاسفم !!!! (sm2)
تلاشامو باران نابود کرد .. (sm2)
اگه بدونین کیا آلبومو لو دادن (sm2)
(sm59)نقل قول:
سینجول الان جو خوابیده بهترین وقته ویدئوهایی که از سی دی آلبوم کشیدی بیرون رو رلیز کنی همه غافلگیر شن (sm2)
(sm2)
آهنگ پارو خوندم بدم گوش بدین .. (sm2)
نه تو رو ابولفض
اکبر؟؟(sm120)
حسین؟؟(sm120)
یه خونه کوچیک صدای دوم چی ..
صدای دوم بهتره بده بیاد
برا رفقا گذاشتم زود ارتباط برقرار کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد نوشته ت خوب بود (sm19)
الآن خوندمش
اکبر...امین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم ، گفتم محسن سر یوسف جرم میده نگو خودش هم موافقه سر تنظیم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 سال دیگه نوم دفتر خاطرات منو میخونه :
<< نصف زندگیمون هم با دیدن عکسای زانکو و پوپر گذشت ..
Mp3 سه مگ شده ..
قربونتنقل قول:
من كه ميگم اصن ميكس و مستر ِ يوسف با خودِ كوشان بوده
سینجول ویدئوش کن بعد رلیز کن
چیست؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، میپرسم ببینم شاید واقعا همینطور باشه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الدنگ گفتم یه خونه رو صدا دوم بده ، من پارو رو دوس دارم نمیخوام ریده بشه بهش (sm98)
صحبتهای استاد در مورد umberto d(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن نمیتونه اینطو بخونه کپک ..
پیاده شده صحبتا رو کاغذ رُ خوندیم دیگه کافی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیییییی(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)
چه سوزی داره صداش (sm74)(sm2)