میخوام واسه یزدانی کانال و گروه بزنم بعد یه دعوا بندازم بگم خش صدای یزدانی از چاوشی بیشتره
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوام واسه یزدانی کانال و گروه بزنم بعد یه دعوا بندازم بگم خش صدای یزدانی از چاوشی بیشتره
نمیخواد ، واسه شادمهر بساز اونجوری درگیری بیشتری شاهدی ... (sm2)
کلا تو کار اغتشاشی (sm2)
1 میلیون (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آهنگش خوبه حداقلش تا الان خسته ام نکرده ...
عزیزم دنیا دو روزه بخدا نمیدونی الان بخوابی فردا زنده هستی یا نه خوش باش و بقیه رو هم خوش کن از زندگی لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کم لطفی میکنن ایراد های ریزی میگیرن (sm120)
(sm127)من که امشب خیلی خندیدم ! دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این عنوان فوق حرفه ای منو بردار ...
جاش بزن Ibanez Artist ... (sm59)
رسول تشکرت رو تو تاپیکم نمیبینم ... (sm142)
دلچسب نبود. فعلاً زندان رو پلی میکنیم تا بعد ببینیم چی میشه (sm50)
(sm120)درگیر آهنگ موزن بودم حواسم پرت شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)وِری ساری
مطمئن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه... (sm50)
(sm2)باز عکس گذاشت
به زن و بچه ی مردم چیکار دارین باو... (sm120)
والله عکسای که من میزارم یا سانسور میکنم یا با حجاب ولی دیگه عکس دختر نمیزارم پسر میزارم
آقا بانک ها صب ساعت چن وا میکنن؟ 7 یا 8؟ (sm148)
7نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.5 من کارمند بانکم ریسم ساعت 11 میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی خاصی نداره استاد رضا یزدانی تو پیج اینستاگرامش زده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهر؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیری بمیری ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سراب ساعت 8 راه می افتم 8.5 میرسم بانک انصارنقل قول:
واقعا کارمند بانکی ؟ (sm54)
نه بابا کاراموزی گرفتم بانک ولی فامیلام میگن کارمند بانک شدی منم باورم شده به همه میگم کارمند بانکمنقل قول:
(sm120)حقوق هم میدن ؟نقل قول:
کاراموزی میدونی چیه؟ چه حقوقی ساعت 8.5 میرم چایشون رو دم میکنم یکم میشینم پشت کامپیوتر حکم بازی میکنم بعد ساعت 2 تی رو میدن دستم بانک رو برق میندازم بعدم میرم خونهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خسته نشی یه وقتنقل قول:
(sm2)
همین الان یهوی با صدای چاوشی عکس از پسر دایم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار هم میکشی میلاد ؟ (sm120)
بزن دیگه (sm2)نقل قول:
مارل برو ! چه باکلاس (sm59)
نخند آقا شما باید تو حسرت این عنوان ها بمونید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار نه قلیون
(sm74)یه استادم نداریم لقبمون و از پیجش برداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه گلدون پر از گل بودم .. (sm81)
(sm120)مث خودمینقل قول:
امشب رفتیم کافه داشتیم قلیون میکشیدیم یهو خبر دادن داره مامور میاد کوفتمون شد (sm9)
(sm132)