اينجوري بگيم بهتره: عكسي كه با فتوشاپ تبديل به نقاشي شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اينجوري بگيم بهتره: عكسي كه با فتوشاپ تبديل به نقاشي شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm59)
(sm70)شماها اسپویل فصل هشت رو خوندین یا واقعا تحمل کردین و نخوندین؟
من که نتونستم
به نظرتون تاخیر یکساله بخاطر تغییر فیلمنامه هس؟ (sm169)
من دارم فیلمو فراموش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش این همه انتظارو نداره
(sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم كه عين خيالم نيست تا من بخوام به فصل هفت برسم فصل هشت آماده شده(sm120)
داستان منو تو میدونی جیه صادقنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسابقه خرگوش با لاک پشت
(sm2) من كلا تو فيلم و سريال ديدن كندم مگه اينكه با يه نفر ديگه ببينم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا کی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنا اون يه نفر دوست دخترم نيست(sm120)نقل قول: