زیاد هستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی واسه این داغوز ها پول میدی !؟ (sm25)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد هستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی واسه این داغوز ها پول میدی !؟ (sm25)(sm2)
احمدبروباشگاه من رفتم مث اسبم غذا میخوردم یک ماه 4کیلوکم کردم
از همین امشب شام حذف ، نهار نصف ، روزی دو تا ساقه طلایی (sm2)نقل قول:
4 کیلو ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کارم از این حرفا گذشته 32 کیلو اضافه دارم (sm30)
یه بار از شهر ری داشتم میومدم گفتم از همونجا بگیرم فیلمو ... یارو آورد سیدی کپی گذاشت جلوم ... گفتم این چیه باوو(sm2)یارو گفت اولین نفری هستی که اورجینال میخری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما جدی ، باشگاه مد نظر دارم برم ، فقط حوصله یاری نمیکنه (sm25)
145 قد 50 وزن خوبه دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
بدبخت از تشنگی میمیری با ساقه طلایی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کوتاهش نکن دیگه 147 (sm25)نقل قول: