فربد این کنسرت مالزی 2010 رو تا اینجا داری یا مرحله به مرحله برامون آپ خواهی کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فربد این کنسرت مالزی 2010 رو تا اینجا داری یا مرحله به مرحله برامون آپ خواهی کرد ؟
اول اینکه صبح آدینه به خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه گفتم تا ادیت ویدئو نهایی نشه امکان تغییر اسم و هر چیزی هست ! خودتم میدونی ولی وقتی نهایی بشه دیگه تمومه. اخبار خراب کدومه ؟ مگه من نگفتم اسم آهنگ عوض شده ؟
دیگه این بحثو تمومش کنین
من رسماً غلط کردم
دور از جونت این حرفا چیه صبح شماهم بخیر..من ب حرفات ایمان دارم فقط دوست دارم این حرفت ک گفتی منتظر هجمه علیه شادمهر باشید اشتباه دربیاد و آهنگ آهنگ تاپی باشه نه ی آهنگ معمولی مثل معروفنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم آهنگ معمولیه . گفتم سبک آهنگ یه جوریه که شاید خوراک یه سری افراد بشه که همیشه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده و شروع کنن به انتقاد و کوبیدن همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان بحث تمام حالا من قسمت میدم تمومش کن
بقیه هر چی هست دوربین معمولی و گوشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 20 دقیقه دوربین حرفه ایه
(sm179)
نه انشالله ک اینجوری نمیشه و شاهد ی آهنگ قوی دیگه از شادمهر خواهیم بود...شادمهر عادتشه ک همه جور سبکیو انتخاب کنه و هیچوقت خودشو تکرار نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سبک داریم تا سبک..یه آهنگ تو سبک بیا اینجا کجا یه آهنگ تو سبک حالم عوض میشه کجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کنسرت گذار کلا همین 20 دقیقه رو داده بیرون؟
سلام آشکیم (ترکی عشقم)(sm19)نقل قول:
خوبی؟
احسان کنسرت چی داری از استاد؟
دوربین کنسرت گذار . . .
کسی صحبتهای شهره در مورد شادمهرو داره؟
سلام ظهر ادینه بخیر(sm2)نقل قول:
غلط کردن تو چه فایده داره مردک خراب(sm2)
سلام شاهرخ جان مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل کنسرت و آرشیو جمع کردن و این کارا نیستم
سلام عصر آدینه بخیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه هفته هم بگذره آهنگ بیاد از شر تو و همه راحت شم انشالله (sm35)
(sm74)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این کنسرت بلهنقل قول:
غیر از کنسرت دبی 2010 فارسی وان و همین کنسرت، آیا کنسرت دیگه ای هم داری که دوربین حرفه ای باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره زیاد هست
کنسرت ساند چک با کیفیت بالا زیاد هست
بچه ها.. من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم ولی احسان از بس خبر کذب داد روش نشد خودش این خبرو اعلام کنه
به من گفت بیام بگم
5 دی اعلام کردم اهنگ میاد(sm27)
5 دی(sm2)
دروغ میگهنقل قول:
مردک کذاب کار نکن مدرک رو کنم(sm2)
تمام ساختگی و جعلیست
اقا خودتون برین تاپیک محسن ببینین(sm2)
از اینجا شروع میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
احسان کامنتاتو پاکم کنی عکس میدم(sm2)
تاریخ ندادم
وقتی میگی تاریخ و بزن یعنی چی(sm2)
کار بهنوده (sm2)
خوب بهنود دوست احسان گفت 5 دی میاد(sm2)
البته لازم به ذکر هست که بگم ما اینجا فقط احسان رو میشناسیم(sm2)
(sm2)
شب یلدا میداد ی حالی میکردن ملت(sm2)
(sm25)
فربد زیاد جدی نگیر ولی 5 اسفند رو یادت باشه(sm120)
(sm2)
اقا مگه نگفتین اسم اهنگ حسادته؟ تغییر کرد؟!!
ویدیو پنج شنبه هفته اینده میاد.اهنگ احساسی و ویدیو سورپرایز داره (sm59)
خبری از اهنگساز و تنظیم کننده داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بازم احسان خبر کذب داد؟(sm120)