همه بسلامتی گفتن نوبت من شد چیزی که به ذهنم اومد: بسلامتی بچه های موزیک بارن بخصوص اونا که از من خوششون نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
همه بسلامتی گفتن نوبت من شد چیزی که به ذهنم اومد: بسلامتی بچه های موزیک بارن بخصوص اونا که از من خوششون نمیاد
ندارید دیگه به ما نمیخورید ما جهانی کار میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طعمی میکشی بگو ببینم نفس داری یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده همچین کسی وجود داشته باشه(sm176)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)سیب نعنا و سیب آلبالونقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی وقتا هم پرتقال
الان یک ساله قیلون نکشیدم
ولی عوضش روزی 2 بسته سیگار میکشم ...
چه روزها که آلبالو میکشیدم ... (sm81)
(sm2)شراب میخوری میلاد ؟ نوش ..
(sm50)
1 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا همون 1 سال
سخت نگیر دیر وقته
این صدای خانومه وسط آهنگ فکر کنم میگه : ای دل سوخته
استیج با نوش آفرین قشنگ بود (sm19)
سوسولی قلیون فقط دوسیب آلبالو و دوسیب شلیل با انگور قرمز این سه تا من هرشب دوتاشو میکشم ساعت 5 تا 7 دوسیب البالو ساعت 10 تا 12 انگور قرمزنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هی دیوث ول کردی رفتی سوئد واسه خودت یعنی عشق و حال ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش منم اونجا بودم ازون شراب های تو بطری شیشه ای (sm50) میگرفتیم با هم میرفتیم بالا وای چه حالی میداد جان تو (sm88)
واسه من خیلی بیشتر از یه سال گذشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ترک کردی
جو گرفتگی
(sm120)بیشتر وقتا دوسیب آلبالو میکشم ولی انگور نکشیدم تاحالا ! سنگینه مثل آلبالو ؟؟نقل قول:
چه جو پایداری بوده
ای لوس بازیا چیه آلبالو خالی بزن ... بدنت حال بیاد ...
هر لحظه امکان داره دوباره شروع کنمنقل قول:
انگور مثل شربت سرما خوردگیه مزش
(sm2) شربت سینه آخه کی حال میکنه .. من چند بار کشیدم آلبالو خالی فیلو از پا میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشار رو میاره پایین دهنم سرویس میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکش سیگارم بذار کنار
من دو سه سالی هست قلیونو گذاشتم کنار
همین خوبه دیگه ، باید ضررش زیاد باشه که حال بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
متاسفم برات بشین چاییتو شیرین کن (sm2)نقل قول:
هنوز به پولی کافی نرسیدم که سیگار هم ترکم کنهنقل قول:
(sm2)(sm2)باز گفتنقل قول:
(sm2)نقل قول:
هیچ کس سیگارو واسه درداش نمیکشه
درد اگه درد باشه سیگار رو هم از پا درمیاره
خون بازی معتادا توی زندان.
وحشتناکه
سیگار و درد هیچ رابطه ای ندارن نه مستقیم نه عکس نه هیچ جور دیگه ای
جون کندشون تو بیابونا از اون بدتر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایید (sm120)
سیگار = تلقیننقل قول:
اقا از بچه ها یه عکس میگیرم بخدا من اندازه اینا نیستم ها یکم کوچیکم فردا عروسی هست اومدن خونه ما همشون قمار باز هستن اون تیشرت سفیده پدرمه
درسته