اول فیلم ننه اژدها ها رفت تو لیستم همون اول بسم ال.. تاغ زدنش زمین اون گوساله هی نخواستم ماه و خورشید و ستارم سانسا رو علنی کنم این اخرا اسمش لو رفت جلو غریبه زدنش زمین میخوام عاشق سینجول شم بلکه فرجی شه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول فیلم ننه اژدها ها رفت تو لیستم همون اول بسم ال.. تاغ زدنش زمین اون گوساله هی نخواستم ماه و خورشید و ستارم سانسا رو علنی کنم این اخرا اسمش لو رفت جلو غریبه زدنش زمین میخوام عاشق سینجول شم بلکه فرجی شه (sm2)
نرمش قهرمانانه میدونی چیه ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شعره ، شیرم دهن دیوثش لاشیا جلو غریبه اخه (sm81)
اين بيشتر كردش قهرمانانه بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جهاد نکاح اون قدیما بوده داعش نشسته گیم او دیده ننه اژدها رو کرد جهاد نکاح(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول فردا بیا با اون رضا ارین درباره کیفیت ها یه ذره بحث کنید سر الی گرم شه ما سریالمونو راحت ببینیم
باشه .. (sm27)
حالا والیبال اشکال نداره واسه فوتبال واقعا نباید بزارن برن اون فاجعس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
کنار خاطراتم با تو همیشه خنده ست/ طرحی که از تو دارم شبیه یک پرنده ست(sm50)
مگر نسیم سحر بوی زلف یار من است
که راحت دل رنجور بیقرار من است (sm50)
(sm50)
هر سحر چشم گشودم نگران
چه خبر خواهد بود؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوشم اومد ، حیفه تایپ بیانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دنیای ما کوچیک و شادی های ما کوچیک ، شما با دنیای بزرگ و غصه های بزرگت ، ناراحت باش
دنبال این میگردی دوباره شروع کنی منم جوابتو بدم حوصله این بچه بازیاتو.ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکمو نیستم (sm120) مخصوصا دم افطار (sm120) فقط یه پارچ آب یخ میخورم (sm120) 2 ساعت بعد برای تو که میخوای تا 2 شب بیدار بمونی خوبه ولی من نماز میخونم و بعد از اینکه خندق آب تبخیر شد شروع میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با تو چیکا دارم ؟! آره من بچه امنقل قول:
خو یه اشتباه شد و خندیدم !! جُرمه ؟
ول کن دیگه
مردانی و مرندی نداریم باید با صورتشم که شده توپ بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
دیگه از منم نقل نگیر خوشم نمیاد
دنیا برای از تو سرودن مرا کم است ... (sm172)
فردا میای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حرفی بزنی جواب میدم همین والسلام
مرا کَمَه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه تو فضولی تو هر چیزی اظهار نظر میکنی بمن مربوط نیست خوش باش
نتونستم جورش کنم.(sm74).بچه برادرم میاد سرم خراب شه(sm9)نقل قول:
(sm50)
بچه ها خواهش ميكنم همينجا تمومش كنيد خواهش كردم ازتون يه صحبتي صبح شد تموم شد رفت (sm10)
چه ربطی به فضولی داره (sm70) اشتباه نقل گرفتی و منم خندیدم ! همین !! جُرمه ؟!!
تو از بس نشستی تو خونه به خودتم شک داری . به من مربوط نیست
من خوشم نگران نباش (sm70) تو به فکر خودت باش ! دهن ِ منو باز نکن دوباره که نگم که ...
دشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که بهت گفتمو عمل کن بهش..نقل قول:
شرمنده ام (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه فضولی اصلا به تو.مربوط نیست این چیزا حوصله بحث با ادمی مثل توام ندارم
نقل قول:
(sm10)
(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخند؟ (sm59)
پس دهنتو ببند و الکی قیافه آدمای متشخص رو واسه من در نیار
من که میدونم ... ببند خواهشاً
و باز هم همون پوستهای بی مغز(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]