سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
سنگینترین سیگاری که کشیدم کاپیتان بلک چری بوده...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من راهنمایی که میرفتم فقط واسه خاطر اینکه خودم رو از بقیه بزرگتر جلوه بدم سیگار میکشیدم
همش هم مور میکشیدیم
مخلص هرچی لوتیه(sm50)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا
میلاد عزیزم هر چیزی احتیاج داشتی به خودم بگو
غلط کردم کلا هر کاری کردم یا نکردم اشتباه
هر چی بگی همونه
دکمه خروج کدوم ورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبحش که بریزه دیگه ناجور میشه
منم پیدا نکردم هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فقط کافیه چند نفر دورت باشن که یه جوری ازت حرف شنوی داشته باشن دیگه اون موقع است که خودت با دستای خودت خاک رو ریختی روی سر خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویس هنوز دارم میخندم (sm2)(sm2)(sm2)
(sm50)
شما عزیزین چند دقیقه پیش گفتم بسلامتی همتون رفتم چه اونا که از من بدشون میاد چه خوششون میاد اینا دوستای پدرم هستن فردا عروسی هست تو خونه ما مونده خیلی هم با معرفتننقل قول:
میلاد خیلی بامزه گف(sm2)
(sm10)فدای تو رسول جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم با معرفتی عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست دارم
نوکرتم
آقایی
مردی
گلی
نفسی
عشقی
یکی با خرید گیتار یه شرکت خاص جهانی میشه (sm2) یکی دیگه با پخش سونی موزیک (sm2) فقط ماییم که افتخار جهانی نداریم (sm81)نقل قول:
نووووووش
یاد فیلم snatch افتادم (sm2)(sm2)(sm2)
بله ، بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم با پشت کردن به جشنواره ی فجر بالخره یه چیزی میشید (sm2)
آخر این جاده منتظرت میشم، جاده ای مه آلود، در "پگاه" اولین روز زمستان، در میان برف های ریز و یکریز، با چمدانی پر از خاطرات...
چمدون گوش می کردیم و خاطره می ساختیم...
تموم شد
(sm2)نقل قول:
سینما پارادیزو
40 شب زیر پنجره دختره
رفتم و حداقل مثل معشوق سینما پارادیزو حتی متوجه هم نشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا نمره 20 نمیگیره این ترکتون اقای چاوشی
چه نمره ای میدی دوست یگانه ایه من ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا شب بخیر سرگیجه گرفتم ببخشید زیادی زر زدم
یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه که چرا من 15 سال پیش با سبک متال آشنا نشده بود
میرفتم یکی دو ساله گیتار یاد میگرفتم بعد میشدم سلطان متال ایران
کی به کیه ...
بعد مصاحبه میکردم میگفتم : یارم میای دلدارم میای آیا این راک است ...
کسی که راک و متال بگیرتش دیگه هیچ موزیکی براش جذابیتی ندارهنقل قول:
پیر شدیم (sm81)
از چند نمره بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا از 10عدد 7 میدم
از 20 عدد 14 میدم
آره دیگه ولی متاسفانه الانه نزدیک 7 ساله آشنا شدم و سه ساله دارم خیلی جدی دنبال میکنم البته گوش دادن رونقل قول:
یه تحلیل مختصرم داشته باشید فیض ببریم ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میرفتم یه عکسی میگرفتم با گروه آناتما بعد میگفتم تو آلبوم جدیدم با آناتما همکاری خواهم کرد
و حتی صدای خام خوانندشون رو هم دارم
خودتی ؟ (sm59) چه سیبیلای خفنی هم داری (sm2)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]