[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهي سكوت سزاي سبكسريست
حداقل از اين ترفند استفاده كنيد
اگه قلبم تو سینه جاش آروم بود
اگه راحت به دنیا تن نمی دادم
اگه فرق نسیم و باد و می گفتی
نمی دیدی تو این گرداب افتادم
(sm172)
عشق منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا واسه شعورت متاسفم مردک تو دهنت همیشه بازه خجالت داره بخدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
هر چی دلش میخاد داره میگه بخدا زشته ادم هرچی تو ذهنشه به کسی نسبت بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) (sm51) (sm51)نقل قول:
فقط همینم مونده بود که تو متاسف باشی واسه شعور من
آقا اصن من خر گاو بیشعور خالی بند نفهم پوست بی مغر
منو نبین دیگه چرا میبینی نبین خودت گفتی
سپيده جان ادامه اين بحثاي فرسايشي چيزي رو حل نميكنه پس بهترين حالت ادامه ندادنشه قرار نيست ما از همه خوشمون بياد و قرار نيست هميشه همه چيز مطابق سليقه ما پيش بره ، چيزي كه اذيتت ميكنه بايد ازش دوري كني فاصله بگيري نه اينكه خودت رو در معرضش قرار بدي نديد گرفتن همديگه بهترين وسيله دفاعيه عزيز دلم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)تندیس خوبم تو خوبی(sm2)اخرین باری که یه ضعیفه حال منو پرسید برمیگرده به دهه هشتاد و چار
هرجا عقب موندم ازت عمدی نبود دنیا نذاشت ... (sm172)
تلطیف فضا
ناصر الدین شاه در سفر فرنگ ، بعد از دیدن زنان زیبا روی فرنگی رو به همراه همیشگی اش سید ابوالحسن خان میکند و میگوید : اگه اینا زنن پس ما تا الان خر میگاهیدیمو خبر نداشتیم (sm2)
برگرفته از کتاب سفر نامه ناصرالدین شاه به فرنگ
(sm120) رضا ارین یارانه سه شنبه ساعت 24 واریز میشه
اجرای اشکان خطیبی (sm88)
(sm2)
(sm120)بانکا بعد از ظهرا چه ساعتی بازن
گلم خوب بگه چی یاد گرفته هرچی میخاد بگه و سه تا نقطه من چی دهنشو باز کنه بگه مرد باشه منو از چی میترسونه بگه ببینم.چی داره که بگهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ(sm30)
خوبم(sm59) نميدونم چي شد يهو دلم خواست حالي از اين آقاي اخلاقيان بپرسم و خاطرات سالها پيش رو زنده كنم ظاهرا موفق بودم (sm176) هميشه خوب باشي گل پسر(sm127)
(sm59)(sm10)وجودت مثل آبه رو آتیش(sm51)نقل قول:
از مینا یاد بگیرینا دعوا چیه اصلا تو این دنیا به این کوچیکی حیف نیست نخندیم اینجوری باید بخندیم (sm30) (sm30) (sm30)
به شخصه منتظر تغییر اواتارت بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm198)(sm66)نقل قول:
(sm2)بمیر چه ربطی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس جدید از محسن بیاد و یکم کیفیت داشته باشه و تو نزاری ... (sm120)نقل قول:
(sm2)اول اصفهان حالا هم این چه خبره
(sm120)عکس جدیدی نبود فقط سیا سفید شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختیه به قرآن ول نمیکنه (sm178)
چیزی،نداری که بگی اصلا تو خوب تو زورو اسبتو کجا بستی حالا تو دهنتو ببند
بار دیگر و رسماً اعلام میکنم : من آدم خر گاو نفهم بیشعور خالی بند پوست بی مغر و ... هستم . کسی با من کاری نداشته باشه و منو نبینه
والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپيده جان خانمي لب كلام و ختم كلام هر كسي هر چيزي راجع به تو، من ، ديگري ميدونه مفت چنگش بره باهاش خوش باشه تو هر كي هستي باب ميل خودتي 10 بار ديگه هم سه نقطه بذاره تنها جواب بي توجهيه همين .
سكوت هميشه علامت رضا نيست گاهي جوابيست دندان شكن ( با هر جفتتونم )(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا(sm127)
همسر محمدرضا رحیمی درگذشت(sm2)
يه چيزي پشت پرده اين ها هس (sm50)
عه ! من ندیده بودم پس ... (sm120)نقل قول:
بانک ملی هم اینجا از 4/30 هست ... (sm120)
من کاری باهاش ندارم به قرآن !نقل قول:
بچه که نیستم برم سر به سر دختر بزارم که(sm120) دیگه از ما گذاشت و آردا رو ریختم و ... (sm120) انصافاً شما بگو ظهر من قصدی از خندیدن داشتم که ایشون میاد اون حرفا رو میزنه ؟! ایشون از پارسال تابستون کینه کرده و ول نمیکنه !
فقط به خاطر شما دیگه هیچی نمیگم
اگه فحشم بده دیگه چیزی نمیگم
نقل قول:
به یه هفته نکشید که تلافی شد (sm120) تازه اونا عراقی بودن و این بدبخت از غم دوری شوهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)پفیوز اونا سه تا بچه بودن این زن یه ادم مفسد بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خبرگزاری 'تاند' افغانستان روز یکشنبه اعلام کرد که گروه داعش در افغانستان ویدئوی را بنام«ولایت خراسان» منتشر کرده است که جریان بریدن سر این فرمانده ارشد طالبان را نمایش می دهد.