بعد ادمین پیج آناتما میومد میرید بهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد ادمین پیج آناتما میومد میرید بهت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم کپه ی مرگمون رو بزاریم
دوستان ببخشید اگه زیاده روی کردم فقط محض شوخی و خنده بود وگرنه من مال این صحبت ها نیستم
(sm27)
چرا قصه مو خراب کردی (sm2)پایان قصه رو نگو پایان باز گذاشته بودم براش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو بگم با توجه به شعرایی که صفا میگه احتمال میدم که منبع الهامش گل و گلدون باشه
اول از همه بابت ادب و مرامت تشکر میکنم دوست گیتاری مننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا این چند روز گذشته خیلیا بی احترامی کردن و حرفتی نامناسبی زدن.البنه من پای جوونی و سن پایینش گذاشتم.
اما یک گلایه ا ز فن هام دارم ک چرا نیومدن ساپودتم چرا؟
دوست گیتاری ...(sm50)
نقدتو بگو دوست خال خالی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواشی رو بیخیال پشت سر نوابغ همیشه حرف بوده همین سینجول خودمون چقد حرف هست پشت سرش
سیبیلا رو چند روز پیش زدم (sm74)
(sm2)نقل قول:
من ایشون رو نمیشناسم.نقل قول:
نقدم بزودی.پول ندارم داداش
بیا هندوی این در هم شکسته معبدم باش تمام لحظه رو بشناس اگرچه دیر دیریم
محسن ٧ روز با طناب دار فاصله دارد. امشب اهنگ گلدون رو تقديم ميكنم، هركس كار رو دانلود كرد در حد توانش مبلغي رو براي نجات محسن واريز كنه به شماره حساب درج شده در عكس ... ميدونم كه شرمسارم نميكنين
محسن چاوشی ...
ببین شیرین از این زمین بیزاره تن فرهاد سنگ مزار نداره
آخه گوش کن ستاره آی ستاره دل عاشق خریداری نداره
سلام هادی چطوری (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر دیوث (sm2)برو شراب تو بگیر صدام کن تا بیام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری ادامه بدم تو رو تگ کنم به نیمه فعال میرسم(sm2)(sm2)
آمادس تو بیا (sm2)
40 دلار ازت میگیرم 4 هزار بهت پست میدم (sm2)
یوزر منم فک کنم 4 هزار تا ش فیک باشه . (sm2)
۱۰۰ بار دیگه تورو تگ کنم نیمه فعال میشم (sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)
چرا فقط من ؟ تو میتونی الان 10 تا صفحه کاربرایی که الان اینجان رو تگ کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمارو دانلود کردی ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)
آره بابا ولی حالم بهم خورد پاکشون کردم (sm2)
خیلی خری (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)(sm127)
خوب دیگه چه خبر ؟ Hadi (sm2)
مردی الان? @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر خودته هی حرف نمیزنی بیشتر سعی میکنی ببینی تا پست بدی .نقل قول:
وگرنه الان باید عنوان یوزرت فعال بود .. هر چند منم اولا اینجوری بودم ولی فقط چند ماه بود .
(sm81)
90 تا دیگه جا داری .. امیر تقلب نمیکنه وگرنه بهش گفتم چند بار (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)
(sm2)با عرض شرمندگی من میرم توی چت روم
خوب پس منم میام (sm2)
بمیرید، بمیرید... (sm27)
ایشون هم یه زمانی مثل شما بود حرف پشتش زیاد بود ولی هروقت بهش حمله میکردن با کارش جوابشونو میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا یه مدت به صدای اولش گیر دادن صدای دوم و رو کرد
به کیفیت ریپش گیر دادن تو مکه در حال طواف آلبوم چاوشی رو با کیفیتی که فقط خودش میدونست چیه آپ کرد
به ریشش گیر دادن آواتار پشمشو رو کرد
و خیلی کارای دیگه تو هم از سینجول الگو بگیر
هادی این چه امضاییه گذاشتی تو هر صفحه دو تا پست نشون میده
(sm50)