چجوری یعنی 2 پست نشون میداد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کردم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری یعنی 2 پست نشون میداد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کردم (sm120)
(sm10)خیلی طولانی بود کل صفحه رو گرفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی خوب بود یادم انداختی تکراری شده بود برامنقل قول:
تو اینجایی ؟ تو چت روم گشتم نبودی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لایسنس آی دی ام رو تو میتونی هم زمان استفاده کنی ؟
مارا همه شب نمیبرد خواب (sm9)
ما را دل از کشاکش دنیا شکسته استنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کشتی از تلاطم دریا شکسته است
تنها ننالم از غمِ ایام و جور یار
باشد مرا دلی که ز صد جا شکسته است
این حسرتم کُشد که ز مرغان گلشنت
بال منِ فلک زده تنها شکسته است
از آنچه پیش دوست بُود در خور نثار
تنها مرا دلی بُود اما شکسته است
یک دل به سینه دارم و یک شهر دلستان
بازار من ز گرمیِ سودا شکسته است
هر چیز بشکند ز بها اوفتد ، ولی
دل را بها و قدر بُود تا شکسته است
خواهی اگر به درگه مقصود رو نهی
دست از طلب مدار گرت پا شکسته است
هرکس به ملک صبر و قناعت نهاد پای
دست هزار گونه تمنا شکسته است
"رنجی" ! کجا روم ز سر کوی او ؟ که من
پای جهان دویدهام اینجا شکسته است
هادی این آهنگو گوش کن ,حال کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب داشم من الان کرک میکنم تو بردار بزن . باشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکس هم میدم .. دمت گرم تو که خودت خریدی الان که لازمش داری حداقل تو استفاده کن .. من با همون کرک هم کارم میفته راه . (sm128)
(sm50)
آره هم اینجام همه اونجا هم تلگرام علیرضا داره صحبت میکنه باهام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm27)
وینجا شبی ست که هیچ اختری در آن نمی درخشد
نه بادبان پلک چشمی، نه بیرق گیسویی
اینجا نسیم اگر بود بر چه می وزید؟
(sm50)
چه امضای جالبی داری گیتار (sm59)
\ / l
l
l
l
l
l Akhare Khat
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش کسی قادر نیس ..
اگه این شعره باقی شی میگن کس شر !?؟!
فوکی هووووی این چه تیتریه واسش آهنگ های موزن میزنی ..
فوق العاده شنیدینی نداره چرا ..
الی هم رف خدا رحمتش کنه ..
سر این سفره هنوزم یه نفر .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول موزیک گلدون که میخواد شروع بشه چه قدر قشنگه . (sm50)
این اول استیجو که نوش افرین میخونه کسی داره ؟
اینا رو میگی مجبور میشم بگم (sm120) خودمونیم دنبال فرصتم هستم (sm2) اما الان گوش دادم مختصری تف میدهم باشد که مفید واقع شود انشالله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ثانیه 36 : مثه اینکه تنظیم کننده جناب استاد اکبری این روزها تایتانیک و سریال خانه سبز رو با هم دیده (sm120) البته یه نمه هم سیاوش قمیشی گوش داده و تا آخرش میره (sm120)
تکه تکه جمع گردد وانگهی تنظیم شود (sm120)
سینجول نوش افرینو از استیج برا من بکش بیرون (sm10)
جا داره این نکته رو بگم : زمستون رفت و رو سیاهی به استاد فرشباف ماند (sm2)
اگه تلگرام داری تو این کاناله داده @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]_stage1 (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همت شما عزیزان، مبلغ لازم برای وجهالرضایه جهت کسب رضایت اولیای دم و بخشش "سهیل" تامین شد.
لطفاً دیگر مبلغی برای آزادی سهیل واریز نکنید.
جمعیت امام علی
(sm79)
ترسیده ای؟
از كه؟
از جهان؟
من جهانت
از گرسنگی؟
من گندمت
از بیابان؟
من بارانت
از زمان؟
من كودكیت
از سرنوشت؟
من هم از سرنوشت می ترسم . . .
از دردهای کوچک آدم می نالد. وقتی ضربه سهمگین باشد، آدم لال می شود.
#چسناله
بومیان مریخ رسم جالبی دارند
زاده نمی شوند که نمیرند...
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
یکی اینو ترجمه کنه (sm2)
اعجوبه ایه واسه خودش (sm120) مثلاً میخواد بگه تشنمه آب بیار : ای ضعیفه ، عطش بر من چیره گشته است جرعه ای آب در جام بیاور تا آن را در گلویم بیفشانم (sm2)
(sm50)
غرق آبیمو آب میجوییم
در وصالیمو بی خبر ز وصال...
تو فقط اشاره کن ... (sm50)
«محسن چاوشي» پسري جوان را از اعدام نجات داد!