منم سلامتي (sm120) به غايت له شدم زير فشار امتحانات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم سلامتي (sm120) به غايت له شدم زير فشار امتحانات (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شفات بده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ..ترم چندی؟تموم میشه بالاخره این دورانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)عسلام
وی گفت: یک روز که تصمم گرفته بودم با دوستان هم رزم خود در گروه داعش به مسجد برویم تا قرآن بخوانیم وقتی که وارد مسجد شدیم شگفت زده شدیم زیرا امام جماعت و دیگر فرماندهان داعش را دیدیم که در حال تجاوز جنسی به یک نوجوان دیگر بودند سپس امام جماعت این عمل زشت خود و فرماندهان را که دوربین های مسجد از این کار فیلمبرداری کرده اند این گونه توجیه کرد: هم اکنون از نظر قانونی این نوجوانان می توانند در جهاد نکاح! شرکت نمایند و فتواها در این زمینه صادر شده است و این عمل هیچ مشکلی ندارد.
ترم آخر كارداني (sm25)نقل قول:
سه تا امتحان تو يه روز داشتم (sm2)
برو تو اون تاپيكه دليله يوزر هي پست بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) میگن عسلام کاملترین دینه همینه دیگه همه چیو با یه فتوا درس میکنی راحت
ها یادم نبود باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی؟(sm19)نقل قول:
معمولی ام
اوه اوه..حالا باور کن همین سه تارو از بقیه بهتر میدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو الان خود اسلام اين كارو حرام اعلام كرده (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه اين ميمونه يكي بياد به اسم تو بگه محسن چاوشي به شدت آدم پفيوز و حسود و بخيل و بدبختيه. چون الي گفته
اين وسط هم تو خراب ميشي هم چاوشي
ولي نه چاوشي پفيوزه نه تو
مثال قشنگي بود ؟ (sm2)
آره. يكيشو قبول شدمنقل قول:
دو تا ديگه هنوز نيومده نمره ها (sm172)
احسنت(sm2)نقل قول:
باز خوبه بد نیستی..ازت بعید بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم دكستر،ياده فيلمه Cold in July افتادم.عجب موزيكي داشت.دهه نودي اريجينال
یه عشق(sm19)نقل قول:
قبولی بابا...نشدیم یه ترم دیگه میخونی..والانقل قول:
Wild Tales
(sm120)عجب امتیازی داره
آقا احسان و آقا نوید خدایی به من ربطی نداره ولی در کل بخوام بگم ارزش نداره همش درگیر دعوا باشیم بیخیال دیگه بچه که نیستیم
برین از دل همدیگه در بیارین اونیم که کینه به دل گرفته دیگه مشکل شما نیست به مرور زمان اگه شما حرفی نزنی پاک میشه
تو دعوا طرف از روی اعصاب خوردی یه چیز میگه اون یکیم یه چیز دیگه که دعوا شروع میشه مهم اینه بعد از دل هم همدیگه دربیارین
(sm111) (sm50)
(sm120)ریدینقل قول:
اتفاقا بدم گفتم تکراری میشه یه چیز دیگه گفتم (sm120)نقل قول:
حالم از دانشگاهه بهم ميخوره (sm2)ديگه طاقت ندارم يه ترم ديگه اونجا درس بخونم (sm2)نقل قول:
(sm19) اشترم چقد کم حرف شدی
(sm169)
داری نوازش میکنی که بن نشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه دختر ندارین لابد(sm120)نقل قول:
من ميگم كسي اگه ميخواد نياد پس نياد.اينكارا چيه هي ميگن ديگه نميام بعد ميان دوباره ميگن نميام بعد ميگه دلم تنگ شده ميام و.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومش كنيد وسلام
(sm158)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خداروشکر مطمئن شدم خودتی(sm120)نقل قول:
نه بابا (sm120)نقل قول:
اي تو ياور ِ بزرگ ِ همه قلباي شكسته (sm50)
منكه اگه نباشن پامو نميزارم تو دانشگاه.من مثله ماشينم اونا مثله بنزين(sm30)نقل قول:
تو این گرما؟ (sm172)نقل قول:
(sm120) مدرسه ها تعطیل شده میخوری میخوابینقل قول:
نه دو تا قرص هست هر وقت میخورم 10-20 دقیقه ای معدم سنگین میشه حالت تهوع میگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد بابا نبینم غم تو چشمات باشه (sm50)نقل قول: