غم مرا به غم دیگران قیاس مکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که من نشانه ی غمهای بیقیاس شدم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
غم مرا به غم دیگران قیاس مکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که من نشانه ی غمهای بیقیاس شدم ...
(sm59)
فقط عرق کشمش طبیعی الکلی دوست نمیدارم بچه میزنن فقط اونم بخاطر عروسی و خوش بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که دوستات رفتن قمار 8و 9 وگرنه یه عکس میگرفتم ازشون تقدیمت میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm50)
(قبل از اون صدای خانمِ که اینو میگه اصلا دنیا رو سرم خراب میشه هر دفعه که گوش میدم)
نه طریق دوستان است و نه شرط مهربانینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که به دوستانِ یکدل ، سرِ دست بَرْفشانی ...
حالم که به هم میریخت جز حرص نمیخوردم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذار که آتش بزنم حاشیه ام رانقل قول:
تا پر کنم از عطر وجودت ریه ام را
کارم شده تلقین بکنم غصه ندارم
افسردگی مطلق هر ثانیه ام را
زیباتر از آنی که به تشبیه بگنجی
نظم تن تو ریخت به هم قافیه ام را
من مرد عمودی زمین بودم و امروز
از مرحمت عشق ببین زاویه ام را
در هندسۀ گیج جهان آنچه مهم است
اسم تو سند خورده دل عاریه ام را
توجیه من این است دلم مال خودم نیست
با قاعدۀ عشق بخوان فرضیه ام را
امید صباغ نو ...
نقل قول:
نفسی بیا و بنشین سخنی بگو و بشنو
که به تشنگی بمردم بر آب زندگانی
غم دل به کس نگویم که بگفت رنگ رویم
تو به صورتم نگه کن که سرایرم بدانی
ما عقل به صد جام لبالب ندهیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پرتو دل به هفت کوکب ندهیم
با ناز فروغ شب مهتاب بگو
ما یک دم صبح را به صد شب ندهیم ...
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
در دل طوفان که باشی ، بادبان بی فایده ست ... (sm50)نقل قول:
به سلامتی پسری که داره واسه عشقش عرق می خوره
اما عشقش بغل کس دیگه ای عرق میکنه
به سلامتی اون پدری که شادیشو با زن و بچش تقسیم می کنه اما غصشو با سیگار و دود سیگارش
پیوند عمر بسته به موییست هوش دارنقل قول:
غمخوار خویش باش غم روزگار چیست... (sm50)
مادرم در حاشيه دفتر خاطراتش نوشتنقل قول:
زيستن در هيچستانِ روزگار ساده نبود
ساده نيست ...
(sm172)(sm35)(sm172)نقل قول:
(sm50)
سر این سفره هنوزم یه نفر ... (sm27)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی تو کار آهنگای ما دخالت نکنا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلشیفته فیلمش اومد ..
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید
در این عشق چو مردید همه روح پذیرید
بمیرید بمیرید و زین مرگ مترسید
کز این خاک برآیید سماوات بگیرید
(sm228)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين کاندوم در واقع کاندوم نيست بلکه حلقهاي است که در انتهاي کاندوم قرار ميگيرد و مجهز به نانوچيپ براي جمعآوري اطلاعات است.
اين کاندوم دماي پوست و چند عامل ديگر را اندازه گرفته و آن را از راه بلوتوث به تلفن مصرف کننده ميفرستد.
(sm2)
افشین عالیه (sm2) ینی اولش آفتابه میگیره رو محشونشون بعد با غلتک رد میشه (sm2)
در اوضاع نابسامان بسکتبال ایران که تازه ترین نمونه های آن زدوخورد بازیکنان تیم ها در جریان لیگ برتر و راضی شدن فدراسیون بسکتبال به سیستم کارت به کارت کردن جرائم نقدی بازیکنان برای ادامه دادن به بازی است ، نویسنده بخش آسیایی سایت فدراسیون جهانی بسکتبال این هفته سئوالی را درباره تیم ملی ایران مطرح کرد و در اقدامی جالب خود به آن پاسخ داد. (sm2)
آره خیلی خوبه ولی یه نفر اضافیه به نظرم ... یه وکال افکتیو : سر این سفره هنوزم هنوزم هنوزمنقل قول:
بلافاصله فضا و وکال زنه ... وکال زنه منو یاد آمریکای مرکزی حوزه کارئیب انداخت و هوس ذرت مکزیکی کردم ... به نظرم ایست قلبی و بعدش وکال مناسب نبود ولی خوب کلیشه ای نبود ( مثه اینی که من گفتم ) خوبه تنوع سمپلیسم میشه ...
به هر حال ریتم چهار چهارم ، پایین معمولاً با ناله هم همراه میشه ...
یادم نمیاد ملودی اینو کجا شنیدم : من یه گلدون پر از گل بودم وزش چشم تو پاییزم کرد
وای (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شخمم تو این کاور یعنی
دماغو
ترک بدی نبود بیشتر گوش بدی بیشتر خوشت میاد.کار خیلیم قوی نیست ولی خب بهتره این اشغال زندانه
گیتاربیسشم توجهمو جلب کرد
البوم قبلیش البوم بدی نبود ولی اینطوری که معلومه میخواد خواننده درجه 2 بمونه و نمیخواد خودشو بکشه بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست کی حافظه وارد کرده بوده رو دستش باد کرده بوده که این بامبول فلشو راه انداختن
نچ نچ نچ نچ هنوز زیرنویس واسه فیلم ویل اسمیت نیومده
این مترجما چه غلطی میکنن خاک بر سرشون
معلوم نیست فازشون چیه؟
(sm50)
داره عصابم بهم میریزه من عاشق ویل اسمیت هستم ولی زیرنویس نداره فیلمهای دیگه 20نفر ترجمه میکنه یا فیلمهایی که اشغال هستن ولی اینو(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر این سفره هنوزم یه نفر(sm50)
(sm81)
در کل خوب و قابل قبوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ای دل، نروی؟
خار شوی، زار شوی
بر سرِ آن دار شوی
بی بَر و بی بار شوی
نکند دام نهد؟
خام شوی، رام شوی؟
نپَری جلد شوی،
بی پر و بی بال شوی؟
نکند جام دهد؟
کام دهد، ازلب خود وام دهد؟
در برت ساز زند، رقص کند،
کافر و بی عار شوی؟